LIFE STYLE

RAIFFEISEN JE NAJBOLJA DIGITALNA BANKA U REGIJI

Raiffeisen je najbolja digitalna banka u Srbiji

Renomirani svjetski magazin „Global Finance“ proglasio je Raiffeisen banku „Najboljom digitalnom bankom“ u regiji

U ovom tradicionalnom godišnjem izboru za najbolje digitalne banke u organizaciji poznatog financijskog magazina ova prestižna priznanja osvojile su i Raiffeisen banke u Slovačkoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

“Digitalizacija predstavlja budućnost poslovanja, a naša banka je pravovremeno prepoznala potrebu za promjenom tradicionalnog načina bankarskog poslovanja i uvela brojne tehnološke inovacije u svakodnevni rad sa klijentima“, rekao je zamjenik predsjednika Izvršnog odbora Raiffeisen banke. „Drago nam je što su naši napori na polju digitalne transformacije prepoznati od strane vodećih stručnjaka u ovoj oblasti“, istakao je on.

Stručni žiri koji su činili vodeći eksperti iz kompanije „Infosys“, globalnog lidera u oblasti konsaltinga i tehnologija, kao i urednici u magazinu „Global Finance“, prilikom odlučivanja je kao osnovne kriterije u obzir uzeo: kvalitetu strategije za privlačenje i pružanje usluge digitalnim korisnicima, uspješnost u pogledu obučavanja klijenata da koriste digitalnu ponudu, rast broja klijenata koji koriste digitalne servise, kvalitetu ponude proizvoda i usluga, benefite stečene kroz digitalne inicijative, kao i dizajn i funkcionalnost web stranice/mobilnih aplikacija.  

Inače, ovo je prva nagrada za oblast digitalnog bankarstva koju Raiffeisen banka dobiva od strane poznatih svjetskih magazina, a već treća koju je od početka godine dobila za najbolju banku u regiji (od strane magazina „Euromoney“ i „EMEA Finance“).

 
Pročitaj sljedeći tekst: NAČIN ZA KUPANJE VAŠIH LJUBIMACA
 
PUT NA ANTARTIKU PLAĆA AIRBNB

PUT NA ANTARTIKU PLAĆA AIRBNB

Još jednu super ponudu objavio je Airbnb!

BAR PO DIZAJNU ALEXANDER & CO

BAR PO DIZAJNU ALEXANDER & CO

Studio Alekander & Co osmislio je bar Tilly May u Sidneyu.

HOTEL U STAROJ PALAČI U FIRENCI

HOTEL U STAROJ PALAČI U FIRENCI

Hotel Calimala u Firenci djelo je londonsko-izraelskog dizajnera Aleka Meitlisa, koji kombinira prošlost i sadašnjost...

LUKSUZAN AUTO-KAMP RUSSIAN RIVER

LUKSUZAN AUTO-KAMP RUSSIAN RIVER

Luksuzni kamp Russian River je također pogodan za one koji ne vole kampiranje.

PLUTAJUĆI OTOK U KOPENHAGENU

PLUTAJUĆI OTOK U KOPENHAGENU

Kopenhagenska luka bogatija je za moderan javni prostor.

TAJVAN - PAVILJON OD BAMBUSA

TAJVAN - PAVILJON OD BAMBUSA

Zuo Studio izgradio je paviljon od bambusa i čelika da bi stvorili sjenovito mjesto za sjedenje u parku Huludun u Tajvanu.

MIAMI - NOVA APPLE TRGOVINA

MIAMI - NOVA APPLE TRGOVINA

Londonski studio za arhitekturu Foster + Partners završio je dizajn nove Apple trgovine.

X