LIFE STYLE

RAIFFEISEN JE NAJBOLJA DIGITALNA BANKA U REGIJI

Raiffeisen je najbolja digitalna banka u Srbiji

Renomirani svjetski magazin „Global Finance“ proglasio je Raiffeisen banku „Najboljom digitalnom bankom“ u regiji

U ovom tradicionalnom godišnjem izboru za najbolje digitalne banke u organizaciji poznatog financijskog magazina ova prestižna priznanja osvojile su i Raiffeisen banke u Slovačkoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

“Digitalizacija predstavlja budućnost poslovanja, a naša banka je pravovremeno prepoznala potrebu za promjenom tradicionalnog načina bankarskog poslovanja i uvela brojne tehnološke inovacije u svakodnevni rad sa klijentima“, rekao je zamjenik predsjednika Izvršnog odbora Raiffeisen banke. „Drago nam je što su naši napori na polju digitalne transformacije prepoznati od strane vodećih stručnjaka u ovoj oblasti“, istakao je on.

Stručni žiri koji su činili vodeći eksperti iz kompanije „Infosys“, globalnog lidera u oblasti konsaltinga i tehnologija, kao i urednici u magazinu „Global Finance“, prilikom odlučivanja je kao osnovne kriterije u obzir uzeo: kvalitetu strategije za privlačenje i pružanje usluge digitalnim korisnicima, uspješnost u pogledu obučavanja klijenata da koriste digitalnu ponudu, rast broja klijenata koji koriste digitalne servise, kvalitetu ponude proizvoda i usluga, benefite stečene kroz digitalne inicijative, kao i dizajn i funkcionalnost web stranice/mobilnih aplikacija.  

Inače, ovo je prva nagrada za oblast digitalnog bankarstva koju Raiffeisen banka dobiva od strane poznatih svjetskih magazina, a već treća koju je od početka godine dobila za najbolju banku u regiji (od strane magazina „Euromoney“ i „EMEA Finance“).

 
Pročitaj sljedeći tekst: NAČIN ZA KUPANJE VAŠIH LJUBIMACA
 
ZANIMLJIVE VREĆICE ČAJA

ZANIMLJIVE VREĆICE ČAJA

Online radnja Ocean-Teabag je uvela set vrećica čaja koje su oblikovane kao lignje i hobotnice. Pravo iznenađenje vas očekuje kada vrećicu potopite u vruću vodu.

IZVANREDNA ČAHURA NA DRVETU JE RESTORAN

IZVANREDNA ČAHURA NA DRVETU JE RESTORAN

Šta kažete na večeru, visoko među krošnjama drveća?

LEGO MOST

LEGO MOST

Ukoliko se ikada zateknete u predgrađu Wuppertala u regiji Nordrhein-Westfalen u zapadnoj Njemačkoj, možda ćete biti iznenađeni otkrivanjem mosta...

FENOMENALAN MORPHEUS HOTEL U MAKAU

FENOMENALAN MORPHEUS HOTEL U MAKAU

Jedan od posljednjih projekata koje je dizajnirala Zaha Hadid, Morpheus Hotel u Makau je jedna od najsloženijih zgrada arhitekture moderne ere.

CIRKUSI BUDUĆNOSTI

CIRKUSI BUDUĆNOSTI

Njemački cirkus Roncalli zamijenio je prave životinje 3D holografskim slikama koje prikazuju slonove, konje, pa čak i ribe u pokretu.

KUĆICA IZ MAŠTE ZA ODMOR

KUĆICA IZ MAŠTE ZA ODMOR

CO-LAB projektantski biro sa sjedištem u Meksiku predstavlja kuću na drvetu, koja se nalazi među tropskim džunglama Tuluma i karipske obale.

OBLAK LEPTIRA

OBLAK LEPTIRA

Već godinama nas multidisciplinarni umjetnik Carlos Amorales očarava svojom upečatljivom serijom instalacija crnih leptira.

RESTORAN INSPIRIRAN FILOVIMA WESA ANDRESONA

RESTORAN INSPIRIRAN FILOVIMA WESA ANDRESONA

Dizajn studio Asthetíque iz New Yoka završio je restoran u Moskvi pod nazivana Y koji inspiriran scenografijom iz filmova režisera Wesa Andersona.

X