LIFE STYLE

DIZAJNIRANI BOKS ZA PSE

Specijalno dizajnirani boks za pse

Dizajner je kreirao ekskluzivnu kućicu za kućne ljubimce i savršen dodatak interijerima svih ljubitelja pasa…

Niko nikada nije posvećivao previše pažnje boksovima za pse, pa je ljubitelj pasa i insajder ove industrije, želio skrenuti pažnju na njih. U kampanji protiv sivih i sumornih kaveza, on je kreirao butik liniju Pooch Palaces, inspiriranu njegovim psima, kako bi svaki pas mogao dobiti kraljevski tretman i kako ne bi bio protjeran iz bilo koje zajedničke prostorije u jednom domu, zbog boksa koji se dizajnerski ne uklapa u njen ambijent.

Haberdashery Haven, kreiran od strane ovog dizajnera, inspiriran je muškom modom. On je odabrao sive tonove, koji su kao što i sami znate poprilično moderni u interijeru, kako bi stvorio suvremenu ložu za kućnog ljubimca, koja je opremljena kao hotelski apartman.

Kada je radio na ovom projektu, materijale koje će koristiti birao je vrlo pažljivo. Crypton Home tekstili su odabrani zbog svoje izdržljivosti u borbi sa šapama, nezgodama i svim ostalim stvarima koje idu uz pse. “Ovaj materijal izuzetno bogatog tkanja zove se Heather, a podsjeća me na tvid koji je popularan u muškoj modi, dok zapravo na dodir djeluje kao kašmir. Tako je mekan i nježan, a istovremeno odbija fleke, mrlje i mirise. Savršen je za svakog kućnog ljubimca”, objašnjava dizajner.

I dok je boks kreiran po mjeri osmišljen kao funkcionalni dio jednog doma, dizajner je definitivno želio da mu podari i dozu stila. “U ovom slučaju, koža je iskorištena poput detalja koji bi, da se radi o modi, savršeno isticao vašu odjevnu kombinaciju. Crypton Heather tvid u tonovima sive boje izgleda kao odjelo i podsjeća na džemper od kašmira kada ga dotaknete. Zajedno sa metalnim elementima, ova palača za psa nas podsjeća na multi-teksturalni ansambl”, dodao je.

N.Đ.

Izvor: RobbReport

 
Pročitaj sljedeći tekst: NOVI REZERVAT ZA PANDE U KINI
 
KUĆICA KOJA VAŠEG PSA ŠTITI OD BUKE

KUĆICA KOJA VAŠEG PSA ŠTITI OD BUKE

Psi preživljavaju pravi stres zbog buke, bilo da je izazvana petardama, pucnjavom, ili vatrometom.

KAKO ZASADITI 66 MILIJUNA STABALA ZA 12 SATI

KAKO ZASADITI 66 MILIJUNA STABALA ZA 12 SATI

Milijun i pol volontera uspjelo je za samo 12 sati zasaditi čak 66 milijuna stabala oborivši prethodni svjetski rekord.

OVAKO ĆE IZGLEDATI PARK INSPIRIRAN MISSISSIPPIJEM

OVAKO ĆE IZGLEDATI PARK INSPIRIRAN MISSISSIPPIJEM

Studio Gang i SCAPE su otkrili dodatne detalje o svojim planovima da transformiraju obale Memphisa sa novim Tom Lee parkom.

STAKLENA BRVNARA OD 5M2 KOJA SMANJUJE STRES

STAKLENA BRVNARA OD 5M2 KOJA SMANJUJE STRES

Švedska kvaliteta života je poznata po visokom rangu iz godine u godinu. U čemu je tajna?

IMPERIAL IMA KRALJEVSKU ATMOSFERU

IMPERIAL IMA KRALJEVSKU ATMOSFERU

Australijski studio Alexander & Co kombinirao je raskošan namještaj naspram istrošenih zidova cigle kako bi postigao kraljevski izgled u restoranu Imperial...

NAJBOLJI KREATOR JE PRIRODA

NAJBOLJI KREATOR JE PRIRODA

Niske temperature i jaki vjetrovi pretvorili su mađarsko jezero Balaton u zimsku zemlju čuda.

MIKS ISTOKA I ZAPADA JE HOTEL NORDOY

MIKS ISTOKA I ZAPADA JE HOTEL NORDOY

Teško je promašiti Hotel Nordoy - kraljevski establišment sa tamno ružičastom art deco fasadom, sa zapanjujućom srebrnom kupolom koja se u sumrak pretvara...

MAGIČNA BIBLIOTEKA U STABLU

MAGIČNA BIBLIOTEKA U STABLU

Iako živimo u svijetu konstantne povezanosti, s pristupom tolikom znanju samo jednim klikom na računalu ili telefonu, još uvijek postoji neka neopisiva magija...

X