KUPAONICA

ZANIMLJIV KERAMIČKI UMIVAONIK

Neobičan keramički lavabo

VEIL je novi umivaonik koji je dizajnirao Masiliano Brakoni za Scarabeo Ceramiche brend.

Oblik ovog neobičnog lavaboa je rezultat procesa u kojem dizajn obuhvaća slobodu izražavanja i jasno definiran cilj: istraživanje granica materijala od kojeg je napravljen. VEIL je tanak suspendirani keramički sloj, uravnotežen proizvod, vijugav i snažan.

Viseći keramički, tanki komad keramike, oslobođen predsrasuda, umjetnički oblikovan vodom. Keramička granica je dostignuta njegovom vidiljivom debljinom, iza koje dalje stoji samo nepraktičnost.

Dostupan je u dvije veličine i raznovrsnim bojama, uz odgovarajući držač za ručnike sa kromiranim, mat bijelim ili crnim detaljima.

N.V.T.

Izvor Scarabeo Ceramiche

 
Pročitaj sljedeći tekst: PRINCESS 4000 TUŠ KABINA
 
KUPAONSKI ORMARIĆ I LAVABO - BRECCIA

KUPAONSKI ORMARIĆ I LAVABO - BRECCIA

Jak i delikatan komad namještaja u isto vrijeme Breccia je kupaonski element sa okruglim integriranim umivaonikom u Flumood materijal nove generacije.

LAVABO U RUBIN CRVENOJ BOJI

LAVABO U RUBIN CRVENOJ BOJI

Simbiozan odnos između klasičnog graviranja i dizajnerske inovacije stvorio je umivaonik koji je luksuzan, primamljiv i veličanstven.

PRINCESS 4000 TUŠ KABINA

PRINCESS 4000 TUŠ KABINA

Princess 4000 je tuš kabina koja pripada Vertica segmentu duka asortimana, tako da je vertikalni profil desno uz staklene ploče.

RAVNOTEŽA DIZAJNA I FUNKCIONALNOSTI

RAVNOTEŽA DIZAJNA I FUNKCIONALNOSTI

ISH je vodeći svjetski sajam koji se fokusira na odgovorno upravljanje vodom i energijom. Postavlja trendove za moderan dizajn kupaonica...

KUPAONICA KAO ŠIK PROSTOR

KUPAONICA KAO ŠIK PROSTOR

Kupaonica je oaza sreće, mjesto gdje se možete opustiti, relaksirati i uživati. Vjerujemo da je i interijer vaše kupaonice u skladu sa stilskim izrazom ostatka prosto

POEZIJA SUPROTNOSTI, ALBUME

POEZIJA SUPROTNOSTI, ALBUME

Albume je samostojeći umivaonik brenda antoniolupi koji je dizajnirao Karlo Kolombo i koji kombinira čvrstu osnovu, koja izražava snagu...

NAPRAVITE SAUNA CARSTVO U KUĆI

NAPRAVITE SAUNA CARSTVO U KUĆI

Prilikom odabira kućne saune morate uzeti u obzir nekoliko faktora kao što su osobine, dizajn i prije svega, koliko ljudi će je koristiti.

KOLEKCIJA INBANI BRUSHED GOLD

KOLEKCIJA INBANI BRUSHED GOLD

Inbani je brend koji cijeni dizajniranono zanatsvo. Naglašavajući plemenite materijale sa poštovanjem i brigom.

X