KUPAONICA

TONDO PLUS JE SAVRŠEN ZA MALE KUPAONICE

Tondo plus je savršen za mala kupatila

Kompanija Glass Design s ponosom predstavlja TONDO PLUS, ključni element novog UNIKO programa koji se sastoji od niza metalnih postolja izrađenih od nehrđajućeg čelika i integriranih držača ručnika i polica.

Ova nova kolekcija je dizajnirana sa idejom da se ponudi funkcionalni proizvod čak i za najmanje prostore sa suštinom „total look“.

TONDO PLUS savršeno odgovara kako privatnim stambenim tako i rezidencijalnim sredinama, koje karakteriziraju kompaktni prostori u kojima je upotreba modernog dekoriranja ključna kako bi se olakšala sloboda kretanja.

TONDO PLUS umivaonik je izrađen od VetroFreddo®, inovativnog materijala koji se sastoji od stakla pigmenanta i smole u ​​izboru boja:Matt White, Matt Black, Gold Leaf ili Silver Leaf. Iste završne obrade dostupne su i za koordinacione police, držače za sapun i ogledala.

Čelični okvir se isporučuje u:Matt Black, Matt White i Old Brass opcijama.

Tondo plus je savršen izbor za male kompaktne kupaonica sa stilom.

N.V.T.

Izvor Design Glass

 
Pročitaj sljedeći tekst: O KAKVOJ KUPAONICI MAŠTATE
 
KOLEKCIJA INBANI BRUSHED GOLD

KOLEKCIJA INBANI BRUSHED GOLD

Inbani je brend koji cijeni dizajniranono zanatsvo. Naglašavajući plemenite materijale sa poštovanjem i brigom.

ZARONI U MUZIKU

ZARONI U MUZIKU

Kupaonica odavno nije mjesto gdje čovjek samo održava osobnu higijenu. Kupaonica je danas carstvo relakasacije...

STRATO ODLIKUJE RAZNOVRSNOST

STRATO ODLIKUJE RAZNOVRSNOST

Kolekciju Strato koju potpisuje Inbani karakteriziraju minimalističke jedinice koje se mogu prilagoditi svakom projektu u bilo kojem željenom prostoru.

VELIKE IDEJE - MALA KUPAONICA

VELIKE IDEJE - MALA KUPAONICA

Kupaonica je nerijetko svetilište svakog doma. Ponekad je kupaonica jedino mjesto gdje se možete osamiti, uživati i relaksirati se.

O KAKVOJ KUPAONICI MAŠTATE

O KAKVOJ KUPAONICI MAŠTATE

Bilo da volite romantičan, rustik, retro, moderan, art deco ili svedeni stil u uređenju kupaonica, danas postoji takva ponuda sanitarija i asesoara na tržištu...

ASESOARI OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA

ASESOARI OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA

Pojam nehrđajući čelik, inoks ili rosfraj se odnosi na veliki broj različitih legura čelika sa antikorozivnim svojstvima.

JEDINSTVENE KUPAONICE IZ BLOOM KOLEKCIJE

JEDINSTVENE KUPAONICE IZ BLOOM KOLEKCIJE

U suradnji sa poznatim nizozemski dizajnerom interijera Edvardom van Flitom, brend JEE-O je dizajnirao modernu kolekciju Bloom za kupaonice.

KUPAONSKI NAMJEŠTAJ INSPIRIRAN ART DECO STILOM

KUPAONSKI NAMJEŠTAJ INSPIRIRAN ART DECO STILOM

Kompanija Ex.t je nedavno je objavila da će predstaviti svoju novu kolekciju "Nouveau" na sajmu Maison & Objet u Parizu u siječnju.

X