KUPAONICA

O KAKVOJ KUPAONICI MAŠTATE

Bilo da volite romantičan, rustik, retro, moderan, art deco ili svedeni stil u uređenju kupaonica, danas postoji takva ponuda sanitarija i asesoara na tržištu, da je lako kreirati prostor koji odgovara vašem ukusu i stilu.

Kupaonica je često najmanja prostorija u domu, ali to ne znači i da je najlakša za uređivanje. Baš naprotiv, renoviranje i sređivanje kupaonica je jedna od najvećih i najzahtjevnijih investicija u stanu, pa iz tog razloga dobro razmislite i opredijelite se za stil koji želite postići, jer kupaonicu sigurno nećete renovirati svaki čas.

Mi vam predlažemo kakav dizajn da odaberete u skladu sa stilom koji volite i koji dominira u vašem stanu. Sigurni smo da ćete lako postići izgled kupaonica o kakvom maštate.

Rustik

U opuštenom odmaralištu na jezeru Lake Taho, nalazi se ova kupaonica u nijansi plave sa zanimljivim rustučnim printom tapeta. Plava boja daje bogat kontrast ružičastoj boji.

Boho

Za postizanje boho atmosfere odaberite tapete s cvjetnim printom i jedinstveni samostojeći mramorni lavabo. Dodajte vintage ogledalo.

Mistik

Crni mramor, tamni zidovi i ogledalo sa crnim okvirom kreiraju mističnu atmosferu u ovoj modernoj kupaonici.

Zen

Prirodni materijali donose zen osjećaj u kupaonici. Koristite, pletene korpe, drvo, rafiju i jednostavan dizajn kako biste kreirali kupaonicu inspiriranu Azijom.

Romantik

Neka zidovi pričaju. Odaberite zanimljiv cvjetni print tapeta koji ćete upariti uz ogledalo i lavabo koji imaju ženstvenu liniju. Dobar savjet je da pronađete samostojeći lavabo i ogledalo sa detaljima od mesinga.

Primorski

Ukoliko želite da postignete primorski stil, odlučite se za kupaonicu u bijelom, sa dosta drvenih i nautičkih detalja. Idealno je ako se ovakvo kupaonica nalazi u potkrovlju, što vam ostavlja mogućnost za izložene grede koje možete prefarbati bijelom bojom.

N.V.T.

 
Pročitaj sljedeći tekst: ASESOARI OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA
 
UMIVAONIK KAO ZVIJEZDA VAŠE KUPAONICE

UMIVAONIK KAO ZVIJEZDA VAŠE KUPAONICE

Britanski brend Kast Concrete Basins predstavio je svoju novu kolekciju Kast Canvas za 2019. godine prije nekoliko mjeseci.

PRIKRIVENI TOALETI ZA MALE PROSTORE

PRIKRIVENI TOALETI ZA MALE PROSTORE

Ukoliko živite u malom stanu onda vjerojatno imate i malu kupaonicu.

DVORIŠNA SAUNA "NAPRAVITE SAMI"

DVORIŠNA SAUNA "NAPRAVITE SAMI"

Jeste li ikada sanjali o privatnoj sauni u svom dvorištu? Ako jeste, vaš se san upravo ostvario.

NOV ASORTIMAN PROIZVODA ZA KUPAONICU - TONO

NOV ASORTIMAN PROIZVODA ZA KUPAONICU - TONO

Britanska arhitektonska firma Foster and Partners u partnerstvu sa Porcelanosa brendom kreirala je TONO, asortiman proizvoda za kupaonice...

NEW GALLERY 3000 KOLEKCIJU PREDSTAVLJA DUKA

NEW GALLERY 3000 KOLEKCIJU PREDSTAVLJA DUKA

Brend duka predstavlja galeriju 3000, važnu kolekcija tuš kabina za 2019.godinu...

NEPROLAZAN KLASIK ZA KUPAONICE - BERTOCCI

NEPROLAZAN KLASIK ZA KUPAONICE - BERTOCCI

Bertocci kolekcija 500 napunila je 25 godina, ali i dalje je “must have” za kupaonicu!

IKONIČNE SERIJE DIAMETRO35 I DIAMETRO 35 INOX

IKONIČNE SERIJE DIAMETRO35 I DIAMETRO 35 INOX

Kolekcije Ritmonio nude udobnost, s prepoznatljivim karakteristikama i u avangardnom stilu u vašoj kuponici, koje odražavaju suvremene potrebe...

SLAVINE ZA JEDINSTVENU ESTETIKU U KUPAONICI

SLAVINE ZA JEDINSTVENU ESTETIKU U KUPAONICI

Inspirirana čistim i arhetipskim kružnim oblicima, kolekcija GIOTTO koju potpisuje Natalino Malasorti je dizajnirana od AISI 316/L nehrđajućeg čelika.

X