KUPAONICA

O KAKVOJ KUPAONICI MAŠTATE

Bilo da volite romantičan, rustik, retro, moderan, art deco ili svedeni stil u uređenju kupaonica, danas postoji takva ponuda sanitarija i asesoara na tržištu, da je lako kreirati prostor koji odgovara vašem ukusu i stilu.

Kupaonica je često najmanja prostorija u domu, ali to ne znači i da je najlakša za uređivanje. Baš naprotiv, renoviranje i sređivanje kupaonica je jedna od najvećih i najzahtjevnijih investicija u stanu, pa iz tog razloga dobro razmislite i opredijelite se za stil koji želite postići, jer kupaonicu sigurno nećete renovirati svaki čas.

Mi vam predlažemo kakav dizajn da odaberete u skladu sa stilom koji volite i koji dominira u vašem stanu. Sigurni smo da ćete lako postići izgled kupaonica o kakvom maštate.

Rustik

U opuštenom odmaralištu na jezeru Lake Taho, nalazi se ova kupaonica u nijansi plave sa zanimljivim rustučnim printom tapeta. Plava boja daje bogat kontrast ružičastoj boji.

Boho

Za postizanje boho atmosfere odaberite tapete s cvjetnim printom i jedinstveni samostojeći mramorni lavabo. Dodajte vintage ogledalo.

Mistik

Crni mramor, tamni zidovi i ogledalo sa crnim okvirom kreiraju mističnu atmosferu u ovoj modernoj kupaonici.

Zen

Prirodni materijali donose zen osjećaj u kupaonici. Koristite, pletene korpe, drvo, rafiju i jednostavan dizajn kako biste kreirali kupaonicu inspiriranu Azijom.

Romantik

Neka zidovi pričaju. Odaberite zanimljiv cvjetni print tapeta koji ćete upariti uz ogledalo i lavabo koji imaju ženstvenu liniju. Dobar savjet je da pronađete samostojeći lavabo i ogledalo sa detaljima od mesinga.

Primorski

Ukoliko želite da postignete primorski stil, odlučite se za kupaonicu u bijelom, sa dosta drvenih i nautičkih detalja. Idealno je ako se ovakvo kupaonica nalazi u potkrovlju, što vam ostavlja mogućnost za izložene grede koje možete prefarbati bijelom bojom.

N.V.T.

 
Pročitaj sljedeći tekst: ASESOARI OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA
 
KOLEKCIJA INBANI BRUSHED GOLD

KOLEKCIJA INBANI BRUSHED GOLD

Inbani je brend koji cijeni dizajniranono zanatsvo. Naglašavajući plemenite materijale sa poštovanjem i brigom.

ZARONI U MUZIKU

ZARONI U MUZIKU

Kupaonica odavno nije mjesto gdje čovjek samo održava osobnu higijenu. Kupaonica je danas carstvo relakasacije...

STRATO ODLIKUJE RAZNOVRSNOST

STRATO ODLIKUJE RAZNOVRSNOST

Kolekciju Strato koju potpisuje Inbani karakteriziraju minimalističke jedinice koje se mogu prilagoditi svakom projektu u bilo kojem željenom prostoru.

VELIKE IDEJE - MALA KUPAONICA

VELIKE IDEJE - MALA KUPAONICA

Kupaonica je nerijetko svetilište svakog doma. Ponekad je kupaonica jedino mjesto gdje se možete osamiti, uživati i relaksirati se.

TONDO PLUS JE SAVRŠEN ZA MALE KUPAONICE

TONDO PLUS JE SAVRŠEN ZA MALE KUPAONICE

Kompanija Glass Design s ponosom predstavlja TONDO PLUS, ključni element novog UNIKO programa koji se sastoji od niza metalnih postolja...

ASESOARI OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA

ASESOARI OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA

Pojam nehrđajući čelik, inoks ili rosfraj se odnosi na veliki broj različitih legura čelika sa antikorozivnim svojstvima.

JEDINSTVENE KUPAONICE IZ BLOOM KOLEKCIJE

JEDINSTVENE KUPAONICE IZ BLOOM KOLEKCIJE

U suradnji sa poznatim nizozemski dizajnerom interijera Edvardom van Flitom, brend JEE-O je dizajnirao modernu kolekciju Bloom za kupaonice.

KUPAONSKI NAMJEŠTAJ INSPIRIRAN ART DECO STILOM

KUPAONSKI NAMJEŠTAJ INSPIRIRAN ART DECO STILOM

Kompanija Ex.t je nedavno je objavila da će predstaviti svoju novu kolekciju "Nouveau" na sajmu Maison & Objet u Parizu u siječnju.

X