KUPAONICA

O KAKVOJ KUPAONICI MAŠTATE

Bilo da volite romantičan, rustik, retro, moderan, art deco ili svedeni stil u uređenju kupaonica, danas postoji takva ponuda sanitarija i asesoara na tržištu, da je lako kreirati prostor koji odgovara vašem ukusu i stilu.

Kupaonica je često najmanja prostorija u domu, ali to ne znači i da je najlakša za uređivanje. Baš naprotiv, renoviranje i sređivanje kupaonica je jedna od najvećih i najzahtjevnijih investicija u stanu, pa iz tog razloga dobro razmislite i opredijelite se za stil koji želite postići, jer kupaonicu sigurno nećete renovirati svaki čas.

Mi vam predlažemo kakav dizajn da odaberete u skladu sa stilom koji volite i koji dominira u vašem stanu. Sigurni smo da ćete lako postići izgled kupaonica o kakvom maštate.

Rustik

U opuštenom odmaralištu na jezeru Lake Taho, nalazi se ova kupaonica u nijansi plave sa zanimljivim rustučnim printom tapeta. Plava boja daje bogat kontrast ružičastoj boji.

Boho

Za postizanje boho atmosfere odaberite tapete s cvjetnim printom i jedinstveni samostojeći mramorni lavabo. Dodajte vintage ogledalo.

Mistik

Crni mramor, tamni zidovi i ogledalo sa crnim okvirom kreiraju mističnu atmosferu u ovoj modernoj kupaonici.

Zen

Prirodni materijali donose zen osjećaj u kupaonici. Koristite, pletene korpe, drvo, rafiju i jednostavan dizajn kako biste kreirali kupaonicu inspiriranu Azijom.

Romantik

Neka zidovi pričaju. Odaberite zanimljiv cvjetni print tapeta koji ćete upariti uz ogledalo i lavabo koji imaju ženstvenu liniju. Dobar savjet je da pronađete samostojeći lavabo i ogledalo sa detaljima od mesinga.

Primorski

Ukoliko želite da postignete primorski stil, odlučite se za kupaonicu u bijelom, sa dosta drvenih i nautičkih detalja. Idealno je ako se ovakvo kupaonica nalazi u potkrovlju, što vam ostavlja mogućnost za izložene grede koje možete prefarbati bijelom bojom.

N.V.T.

 
Pročitaj sljedeći tekst: ASESOARI OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA
 
KUPAONICA U DARKERSKOM FAZONU

KUPAONICA U DARKERSKOM FAZONU

Kada je Kohler uveo jet-crni toalet prije više od jednog vijeka, taj potez se smatrao toliko avangardnim da je predstavljen u muzeju Metropoliten...

PREOBRAŽAJ U VAŠOJ KUPAONICI UZ METAMORFOSI

PREOBRAŽAJ U VAŠOJ KUPAONICI UZ METAMORFOSI

Ambicija za inovacije, pažljivo istraživanje materijala i razvoj inovativnih proizvodnih procesa omogućili su kompaniji ARTELINEA...

REZBARENI 3D ZIDNI PANELI ZA VAŠU KUPAONICU

REZBARENI 3D ZIDNI PANELI ZA VAŠU KUPAONICU

Na ovogodišnjem KBIS sajmu predstavljena je MR. Walls u partnerstvu sa Corian čvrstim površinama, ekskluzivna linija višedimenzionalnih zidova.

NEOBIČAN, SUPTILAN I EKSCENTRIČAN UMIVAONIK

NEOBIČAN, SUPTILAN I EKSCENTRIČAN UMIVAONIK

Novi umivaonik, koji je Masimiliano Brakoni dizajnirao za Scarabeo Ceramiche je VEIL, a njegov oblik je rezultat istraživanja granica materijala od kog je napravljen.

REMEK-DJELO ZA VAŠU KUPAONICU

REMEK-DJELO ZA VAŠU KUPAONICU

Prošlo je 13 godina od kada je brend AXOR predstavio prvu kolekciju pravih dragulja za kupaonicu u suradnji sa francuskom dizajnericom...

KUPAONSKI ORMARIĆ I LAVABO - BRECCIA

KUPAONSKI ORMARIĆ I LAVABO - BRECCIA

Jak i delikatan komad namještaja u isto vrijeme Breccia je kupaonski element sa okruglim integriranim umivaonikom u Flumood materijal nove generacije.

LAVABO U RUBIN CRVENOJ BOJI

LAVABO U RUBIN CRVENOJ BOJI

Simbiozan odnos između klasičnog graviranja i dizajnerske inovacije stvorio je umivaonik koji je luksuzan, primamljiv i veličanstven.

ZANIMLJIV KERAMIČKI UMIVAONIK

ZANIMLJIV KERAMIČKI UMIVAONIK

VEIL je novi umivaonik koji je dizajnirao Masiliano Brakoni za Scarabeo Ceramiche brend.

X