KUPAONICA

KOLEKCIJA INBANI BRUSHED GOLD

Inbani Brushed Gold kolekcija

Inbani je brend koji cijeni dizajniranono zanatsvo. Naglašavajući plemenite materijale sa poštovanjem i brigom.

Oblici koje biraju kako bi pokazali velike varijacije u načinu na koji se objekti mogu konstruirati i proizvoditi posredju jednostavan izgled i dizajn, čiji je estetski jezik napravljen na osnovu prirodnih svojstava materijala.

Kombiniranjem materijala i tekstura kao u ovom dizajnu, brušenog zlata i cementa, stvara se topla, nostalgična i pofinjena atmosfera. Lavabo Prime35 dizajniran od strane Norm Architects, prikazuje ovo sa njihovim novim materijalom: Cementsolid.

Inbani brinem o svakom detalju, kombinirajući elemente i materijale na suptilan način. Sa lansiranjem novog kataloga za 2019, također se pruža mogućnost kombiniranja CODE slavina, u različitim završnim obradama, sa klik-klak odvodom za umivaonik.

U dizajnu kupaonica, svaka dopuna je važna, svaki detalj mora biti promišljen i zato ibrend nudi različite mogućnosti. Ogledala sa metalnim okvirom, ručke za jedinice ili podesive noge, sve se to se može kombinirati u različitim završnim obradama.

N.V.T.

Izvor Inbani

 
Pročitaj sljedeći tekst: ZARONI U MUZIKU
 
KUPAONICA U DARKERSKOM FAZONU

KUPAONICA U DARKERSKOM FAZONU

Kada je Kohler uveo jet-crni toalet prije više od jednog vijeka, taj potez se smatrao toliko avangardnim da je predstavljen u muzeju Metropoliten...

PREOBRAŽAJ U VAŠOJ KUPAONICI UZ METAMORFOSI

PREOBRAŽAJ U VAŠOJ KUPAONICI UZ METAMORFOSI

Ambicija za inovacije, pažljivo istraživanje materijala i razvoj inovativnih proizvodnih procesa omogućili su kompaniji ARTELINEA...

REZBARENI 3D ZIDNI PANELI ZA VAŠU KUPAONICU

REZBARENI 3D ZIDNI PANELI ZA VAŠU KUPAONICU

Na ovogodišnjem KBIS sajmu predstavljena je MR. Walls u partnerstvu sa Corian čvrstim površinama, ekskluzivna linija višedimenzionalnih zidova.

NEOBIČAN, SUPTILAN I EKSCENTRIČAN UMIVAONIK

NEOBIČAN, SUPTILAN I EKSCENTRIČAN UMIVAONIK

Novi umivaonik, koji je Masimiliano Brakoni dizajnirao za Scarabeo Ceramiche je VEIL, a njegov oblik je rezultat istraživanja granica materijala od kog je napravljen.

REMEK-DJELO ZA VAŠU KUPAONICU

REMEK-DJELO ZA VAŠU KUPAONICU

Prošlo je 13 godina od kada je brend AXOR predstavio prvu kolekciju pravih dragulja za kupaonicu u suradnji sa francuskom dizajnericom...

KUPAONSKI ORMARIĆ I LAVABO - BRECCIA

KUPAONSKI ORMARIĆ I LAVABO - BRECCIA

Jak i delikatan komad namještaja u isto vrijeme Breccia je kupaonski element sa okruglim integriranim umivaonikom u Flumood materijal nove generacije.

LAVABO U RUBIN CRVENOJ BOJI

LAVABO U RUBIN CRVENOJ BOJI

Simbiozan odnos između klasičnog graviranja i dizajnerske inovacije stvorio je umivaonik koji je luksuzan, primamljiv i veličanstven.

ZANIMLJIV KERAMIČKI UMIVAONIK

ZANIMLJIV KERAMIČKI UMIVAONIK

VEIL je novi umivaonik koji je dizajnirao Masiliano Brakoni za Scarabeo Ceramiche brend.

X