KUPAONICA

KOLEKCIJA INBANI BRUSHED GOLD

Inbani Brushed Gold kolekcija

Inbani je brend koji cijeni dizajniranono zanatsvo. Naglašavajući plemenite materijale sa poštovanjem i brigom.

Oblici koje biraju kako bi pokazali velike varijacije u načinu na koji se objekti mogu konstruirati i proizvoditi posredju jednostavan izgled i dizajn, čiji je estetski jezik napravljen na osnovu prirodnih svojstava materijala.

Kombiniranjem materijala i tekstura kao u ovom dizajnu, brušenog zlata i cementa, stvara se topla, nostalgična i pofinjena atmosfera. Lavabo Prime35 dizajniran od strane Norm Architects, prikazuje ovo sa njihovim novim materijalom: Cementsolid.

Inbani brinem o svakom detalju, kombinirajući elemente i materijale na suptilan način. Sa lansiranjem novog kataloga za 2019, također se pruža mogućnost kombiniranja CODE slavina, u različitim završnim obradama, sa klik-klak odvodom za umivaonik.

U dizajnu kupaonica, svaka dopuna je važna, svaki detalj mora biti promišljen i zato ibrend nudi različite mogućnosti. Ogledala sa metalnim okvirom, ručke za jedinice ili podesive noge, sve se to se može kombinirati u različitim završnim obradama.

N.V.T.

Izvor Inbani

 
Pročitaj sljedeći tekst: ZARONI U MUZIKU
 
ZARONI U MUZIKU

ZARONI U MUZIKU

Kupaonica odavno nije mjesto gdje čovjek samo održava osobnu higijenu. Kupaonica je danas carstvo relakasacije...

STRATO ODLIKUJE RAZNOVRSNOST

STRATO ODLIKUJE RAZNOVRSNOST

Kolekciju Strato koju potpisuje Inbani karakteriziraju minimalističke jedinice koje se mogu prilagoditi svakom projektu u bilo kojem željenom prostoru.

VELIKE IDEJE - MALA KUPAONICA

VELIKE IDEJE - MALA KUPAONICA

Kupaonica je nerijetko svetilište svakog doma. Ponekad je kupaonica jedino mjesto gdje se možete osamiti, uživati i relaksirati se.

TONDO PLUS JE SAVRŠEN ZA MALE KUPAONICE

TONDO PLUS JE SAVRŠEN ZA MALE KUPAONICE

Kompanija Glass Design s ponosom predstavlja TONDO PLUS, ključni element novog UNIKO programa koji se sastoji od niza metalnih postolja...

O KAKVOJ KUPAONICI MAŠTATE

O KAKVOJ KUPAONICI MAŠTATE

Bilo da volite romantičan, rustik, retro, moderan, art deco ili svedeni stil u uređenju kupaonica, danas postoji takva ponuda sanitarija i asesoara na tržištu...

ASESOARI OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA

ASESOARI OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA

Pojam nehrđajući čelik, inoks ili rosfraj se odnosi na veliki broj različitih legura čelika sa antikorozivnim svojstvima.

JEDINSTVENE KUPAONICE IZ BLOOM KOLEKCIJE

JEDINSTVENE KUPAONICE IZ BLOOM KOLEKCIJE

U suradnji sa poznatim nizozemski dizajnerom interijera Edvardom van Flitom, brend JEE-O je dizajnirao modernu kolekciju Bloom za kupaonice.

KUPAONSKI NAMJEŠTAJ INSPIRIRAN ART DECO STILOM

KUPAONSKI NAMJEŠTAJ INSPIRIRAN ART DECO STILOM

Kompanija Ex.t je nedavno je objavila da će predstaviti svoju novu kolekciju "Nouveau" na sajmu Maison & Objet u Parizu u siječnju.

X