KUHINJA

POTPUNO CRN - SINTESI

sintesi-potpuno-crn.jpg

Izvanredne performanse koje zadovoljavaju minimalan dizajn - savršen opis za Sintesi, Falmec-ov integrirani sustav kuhanja.

Sintesi vješto kombinira vrhunsko usisavanje i indukciju u jednoj jedinici, zahvaljujući ploči od 88 cm koja je u potpunosti integrirana u radnu površinu.

Kao i druga rješenja inspirirana Falmecom, i Sintesi je sada dostupan u punoj crnoj boji kako bi se prilagodio najnovijim trendovima, poboljšao svjetlo ili kromirane završne dijelove drugih ključnih kuhinjskih elemenata i integrirao u crnu Schott-ovu staklokeramičku ploču u još većoj estetskoj mjeri.

Obojeni crni okvir AISI 304 od nehrđajućeg čelika prekriva ploču za kuhanje i ima sustav opremljen preklopima koji se otvaraju samo kad je kapuljača otvorena. Ovi se poklopci automatski zatvaraju kada je ploča isključena, savršeno se poravnavajući s indukcijskom pločom. Rezultat je površina koja olakšava rad u kuhinji i pruža pristup za lako čišćenje.

Ploča Synthesis sastoji se od 4 zone s 9 razina kuhanja, plus High Pover Boost i Flek Surface tehnologijom koja omogućuje indukciji ravnomjerni rad na svim površinama kuhanja. Kombinacija pruža maksimalnu svestranost loncima i tavama raznih oblika i veličina. Ostale praktične značajke ovog novog potpuno crnog modela uključuju funkciju Keep Varm s 3 razine temperature (održavanje 42 °, odmrzavanje hrane od 70 ° i intermedijer kuhanja od 94 °), dvostruka funkcija mosta, kontrola dodira s zaslonom, detekcija senzora pan. mjerač vremena, sigurnosna brava i pokazatelji preostale topline i zasićenja filtera.

Sintesi pruža izvrsne performanse usisavanja uz maksimalnu tišinu - zbog posebnih materijala koji apsorbiraju zvuk i male potrošnje energije. Sve zahvaljujući snažnom motoru od 600 m3 / h koji Sintesi-ovim haubicama omogućava postizanje vrhunskog A ++ energetskog razreda.

 
Pročitaj sljedeći tekst: MRAMORNI BLAGOVAONSKI STOLOVI
 
BESPRIJEKORAN IZGLED BLAGOVAONICE

BESPRIJEKORAN IZGLED BLAGOVAONICE

Kao jedna od glavnih prostorija u domu, namijenjena obiteljskim okupljanjima i okupljanjima, blagovaonica zahtijeva puno pažnje.

NEOČEKIVANE KARAKTERISTIKE KUHINJE

NEOČEKIVANE KARAKTERISTIKE KUHINJE

Prilikom dizajniranja ili obnove kuhinje teško je pronaći točku ravnoteže između estetike i funkcionalnosti.

POSTIGNITE INDUSTRIJSKI STIL U BLAGOVAONICI

POSTIGNITE INDUSTRIJSKI STIL U BLAGOVAONICI

Baš kao što trebate osvježiti garderobu novim modernim komadima odjeće, to biste trebali povremeno učiniti i za dizajn interijera.

KUHINJE RETRO STILA

KUHINJE RETRO STILA

Retro dekoracija je vrlo jednostavna, i dosta zabavna.

MRAMORNI BLAGOVAONSKI STOLOVI

MRAMORNI BLAGOVAONSKI STOLOVI

Ako neki materijal simbolizira eleganciju, luksuz i klasiku, onda je to definitivno mramor.

CRNI I TAMNI ELEMENTI U KUHINJI

CRNI I TAMNI ELEMENTI U KUHINJI

Kuhinja je prva prostorija o kojoj razmišljamo kada želimo da renoviramo svoj dom.

SKANDINAVSKI STIL U BLAGOVAONICI

SKANDINAVSKI STIL U BLAGOVAONICI

Ovaj je stil pogodan za manje prostore, ali i za sve koji žele opuštajuće okruženje.

FABULA, BALANS I EMOCIJA - RASTELLI

FABULA, BALANS I EMOCIJA - RASTELLI

Mnogo je toga već rečeno o Fabuli, najnovijem Rastellijevom projektu, kao kuhinji koja bi mogla pričati životne priče.

X