KUHINJA

LIVING CORAL - ABIMIS KUHINJA U NAJPOPULARNIJOJ BOJI

Abimis kuhinja u najpopularnijoj boji - Living Coral

Živahana, ali blaga, PANTONE 16-1546 Living Coral, najpopularnija boja za 2019.godinu, nas obgrljuje toplinom i pruža nam udobnost i svježinu u našem okruženju koje se stalno mijenja.

Kao reakcija na napad digitalne tehnologije i društvenih medija koji se sve više uklapaju u svakodnevni život, tražimo autentična iskustva koja omogućavaju povezivanje i intimu u našem interijerima.

Društvena i duhovita, privlačna priroda Living Coral boja pozdravlja i ohrabruje radost. Simbolizirajući našu urođenu potrebu za optimizmom i radosnim potragama, Living Coral utjelovljuje našu želju za razigranim izrazom.

Svi veliki dizajnerski brendovi, predstavili su svoje proizvode u ovoj živopisnoj boji koralja.

Dizajniranje kuhinje Abimis je poput šivanja haljine visoke mode: možete prilagoditi rez, boju, materijal, kako bi postala jedinstveno umjetničko djelo, u potpunosti osobno. Kao naručeno, i to u omiljenoj living coral boji.

Gornje radne površine i vrata na kuhinjama Abimis mogu biti prilagođena bilo kojom završnicom zadržavajući karakteristično jezgro u biološki neutralnom nehrđajućem čeliku što ih čini izdržljivim, sigurnim i ekološki održivim.

Očigledna hladnoća nehrđajućeg čelika može se tako umanjiti kombiniranjem sa prirodnim kamenom, akrilom, drvetom ili drugim materijalima, ili slikanjem strukture u bilo kojoj nijansi koju volite(u ovom slučaju living coral) kako bi odgovarali svim stilovima i okruženjima.

Primjer se može naći u kuhinjama koje je Abimis predstavio na najnovijem izdanju Eurocucina, prilagođene grubim drvenim vratima, ili modelu koji je nedavno instaliran u srcu sjeverne Italije, sa spektakularnom granitnom radnom površinom Nero Assoluto sa kožnom završnom obradom.

Abimis može biti bilo koja kuhinja. Samo izaberite šta želite. 

Kuhinja Abimis u Living Coral nijansi emitira željene, poznate i energetske aspekte boje u prirodi. U svojoj veličanstvenosti ova živahna i vedra boja očarava oči i um.

N.V.T.

Izvor Abimis

 
Pročitaj sljedeći tekst: KUHINJA SA AKCENTIMA OD ZLATA
 
SLAVINE ZA SVAKU KUHINJU

SLAVINE ZA SVAKU KUHINJU

Danas je cilj svake osobe da živi u prostoru koji odgovara njenom životnom stilu, u skladu sa potrebama i željama kao i u okruženju koje kreira harmoniju.

NEW LOGICA SYSTEM - KUHINJSKI KABINETI VALCUCINE

NEW LOGICA SYSTEM - KUHINJSKI KABINETI VALCUCINE

Nakon što su 1996. godine revolucionalizirali ergonomiju, predstavivši Logica sistem sa 80 cm dubokom i opremljenom leđnom sekcijom...

INOVATIVAN SUDOPER INSPIRIRAN TRADICIJOM

INOVATIVAN SUDOPER INSPIRIRAN TRADICIJOM

Scarabeo je pobjednik ovogodišnje iF DESIGN AWARD, svjetski priznate dizajnerske nagrade. Pobjednički proizvod, UP sudopera, pobijedio je u disciplini PROIZVOD...

ELEGANTAN I PRESTIŽAN DIZAJN KUBE KUHINJE

ELEGANTAN I PRESTIŽAN DIZAJN KUBE KUHINJE

Kuhinja RiFRA KUBE krasi prostor jednog prestižno dizajniranog stana u Milanu.

KUHANJE U MALIM PROSTORIMA

KUHANJE U MALIM PROSTORIMA

Danski filozof je jednom primijetio: "Što je više neki prostor ograničen, to on postaje funkcionalniji."

ŠARMANTNA RETRO KUHINJA U TOSKANI

ŠARMANTNA RETRO KUHINJA U TOSKANI

U srcu Toskane, u prirodi koja okružuje Firencu, stara i divno obnovljena seoska kuća posjeduje najnoviji projekat kuhinju Officine Gullo.

ZA LJUBITELJE KUHANJA

ZA LJUBITELJE KUHANJA

Kuhinja Atelier brenda Abimis razlikuje se od ikoničnog Ego modela zbog svog geometrijski dobro izbalansiranog izgleda i pedantnog dizajna...

TRADICIONALNI STIL I PROFESIONALNE PERFORMANSE, NORMA

TRADICIONALNI STIL I PROFESIONALNE PERFORMANSE, NORMA

Nova kolekcija posuđa s potpisom knIndustrie inspirirana je čistim zadovoljstvom kuhanja.

X