KUHINJA

LIVING CORAL - ABIMIS KUHINJA U NAJPOPULARNIJOJ BOJI

Abimis kuhinja u najpopularnijoj boji - Living Coral

Živahana, ali blaga, PANTONE 16-1546 Living Coral, najpopularnija boja za 2019.godinu, nas obgrljuje toplinom i pruža nam udobnost i svježinu u našem okruženju koje se stalno mijenja.

Kao reakcija na napad digitalne tehnologije i društvenih medija koji se sve više uklapaju u svakodnevni život, tražimo autentična iskustva koja omogućavaju povezivanje i intimu u našem interijerima.

Društvena i duhovita, privlačna priroda Living Coral boja pozdravlja i ohrabruje radost. Simbolizirajući našu urođenu potrebu za optimizmom i radosnim potragama, Living Coral utjelovljuje našu želju za razigranim izrazom.

Svi veliki dizajnerski brendovi, predstavili su svoje proizvode u ovoj živopisnoj boji koralja.

Dizajniranje kuhinje Abimis je poput šivanja haljine visoke mode: možete prilagoditi rez, boju, materijal, kako bi postala jedinstveno umjetničko djelo, u potpunosti osobno. Kao naručeno, i to u omiljenoj living coral boji.

Gornje radne površine i vrata na kuhinjama Abimis mogu biti prilagođena bilo kojom završnicom zadržavajući karakteristično jezgro u biološki neutralnom nehrđajućem čeliku što ih čini izdržljivim, sigurnim i ekološki održivim.

Očigledna hladnoća nehrđajućeg čelika može se tako umanjiti kombiniranjem sa prirodnim kamenom, akrilom, drvetom ili drugim materijalima, ili slikanjem strukture u bilo kojoj nijansi koju volite(u ovom slučaju living coral) kako bi odgovarali svim stilovima i okruženjima.

Primjer se može naći u kuhinjama koje je Abimis predstavio na najnovijem izdanju Eurocucina, prilagođene grubim drvenim vratima, ili modelu koji je nedavno instaliran u srcu sjeverne Italije, sa spektakularnom granitnom radnom površinom Nero Assoluto sa kožnom završnom obradom.

Abimis može biti bilo koja kuhinja. Samo izaberite šta želite. 

Kuhinja Abimis u Living Coral nijansi emitira željene, poznate i energetske aspekte boje u prirodi. U svojoj veličanstvenosti ova živahna i vedra boja očarava oči i um.

N.V.T.

Izvor Abimis

 
Pročitaj sljedeći tekst: KUHINJA SA AKCENTIMA OD ZLATA
 
TREND U DIZAJNU KUHINJA

TREND U DIZAJNU KUHINJA

Postoji neprekidna težnja u svijetu dizajna da se stvari učine manjim, tanjim i lakšim za rukovanje.

JEDNOSTAVAN GLAMUR

JEDNOSTAVAN GLAMUR

GLAM kuhinja je proizvod talijanskog Minimal brenda i spada u najtraženije kuhinje zbog jednostavnog dizajna koji ističe njenu gracioznost i eleganciju.

PROSTOR GDJE UMJETNOST KUHANJA IMA GLAVNU ULOGU

PROSTOR GDJE UMJETNOST KUHANJA IMA GLAVNU ULOGU

Dizajner Makio Hasuike i projektantski tim ARAN Cucine redefinirali su nekoliko elemenata i završnih obrada kuhinje Sipario, modela potpisanog 2016. godine...

ŠIK RETRO KUHINJA

ŠIK RETRO KUHINJA

Definirana mejšavinom kuhinjskih kabineta u jedinstvenoj ledeno plavoj i bogatoj ljubičastoj, ova moderna kuhinja je ispred svog vremena.

ŠTEDNJAK KAO ZVIJEZDA KUHINJE

ŠTEDNJAK KAO ZVIJEZDA KUHINJE

Ako je kuhinja centar doma, onda je štednjak srce kuhinje. Štednjak je središnji i centralni element kuhinje ispunjavajući je karakterom - pa čak i toplinom...

KUHINJA SA AKCENTIMA OD ZLATA

KUHINJA SA AKCENTIMA OD ZLATA

Kuhinje sa sobom donose neki tradicionalni dizajn i raspored prostora na koji smo navikli i koji nam je jednostavno najudobniji i najkomforniji...

BUDUĆNOST PAMETNIH KUHINJA NA CES 2019 PREDSTAVLJA LG

BUDUĆNOST PAMETNIH KUHINJA NA CES 2019 PREDSTAVLJA LG

Kuhinja budućnosti pruža širi asortiman povezanih uređaja i pristup većem broju recepata...

ROZI TONOVI KUHINJE

ROZI TONOVI KUHINJE

Roze predstavlja boju tradicionalno povezanu sa ženstvenošću i svim što djeluje kao da se prepliće sa njom, prilikom kupovine namještaja ili asesoara za žensku dje

X