KUHINJA

LIVING CORAL - ABIMIS KUHINJA U NAJPOPULARNIJOJ BOJI

Abimis kuhinja u najpopularnijoj boji - Living Coral

Živahana, ali blaga, PANTONE 16-1546 Living Coral, najpopularnija boja za 2019.godinu, nas obgrljuje toplinom i pruža nam udobnost i svježinu u našem okruženju koje se stalno mijenja.

Kao reakcija na napad digitalne tehnologije i društvenih medija koji se sve više uklapaju u svakodnevni život, tražimo autentična iskustva koja omogućavaju povezivanje i intimu u našem interijerima.

Društvena i duhovita, privlačna priroda Living Coral boja pozdravlja i ohrabruje radost. Simbolizirajući našu urođenu potrebu za optimizmom i radosnim potragama, Living Coral utjelovljuje našu želju za razigranim izrazom.

Svi veliki dizajnerski brendovi, predstavili su svoje proizvode u ovoj živopisnoj boji koralja.

Dizajniranje kuhinje Abimis je poput šivanja haljine visoke mode: možete prilagoditi rez, boju, materijal, kako bi postala jedinstveno umjetničko djelo, u potpunosti osobno. Kao naručeno, i to u omiljenoj living coral boji.

Gornje radne površine i vrata na kuhinjama Abimis mogu biti prilagođena bilo kojom završnicom zadržavajući karakteristično jezgro u biološki neutralnom nehrđajućem čeliku što ih čini izdržljivim, sigurnim i ekološki održivim.

Očigledna hladnoća nehrđajućeg čelika može se tako umanjiti kombiniranjem sa prirodnim kamenom, akrilom, drvetom ili drugim materijalima, ili slikanjem strukture u bilo kojoj nijansi koju volite(u ovom slučaju living coral) kako bi odgovarali svim stilovima i okruženjima.

Primjer se može naći u kuhinjama koje je Abimis predstavio na najnovijem izdanju Eurocucina, prilagođene grubim drvenim vratima, ili modelu koji je nedavno instaliran u srcu sjeverne Italije, sa spektakularnom granitnom radnom površinom Nero Assoluto sa kožnom završnom obradom.

Abimis može biti bilo koja kuhinja. Samo izaberite šta želite. 

Kuhinja Abimis u Living Coral nijansi emitira željene, poznate i energetske aspekte boje u prirodi. U svojoj veličanstvenosti ova živahna i vedra boja očarava oči i um.

N.V.T.

Izvor Abimis

 
Pročitaj sljedeći tekst: KUHINJA SA AKCENTIMA OD ZLATA
 
INTERESANTNE POKRETNE SLIKE NA VAŠEM TANJURU

INTERESANTNE POKRETNE SLIKE NA VAŠEM TANJURU

Ko ne bi želio jesti iz zanimljivh tanjura koji imaju žive slike koje igraju?

DRVO I MRAMOR ZA SAVRŠENI KUHINJSKI OTOK

DRVO I MRAMOR ZA SAVRŠENI KUHINJSKI OTOK

Londonski dizajnerski studio Lanserring, koji su osnovali braća Bernd i Johann Radaschitz, dizajnira i proizvodi kuhinje po mjeri...

RUSTIČNU KUHINJU PREDSTAVLJA ZARA

RUSTIČNU KUHINJU PREDSTAVLJA ZARA

Da li maštate o rustičnoj kuhinji u stilu seoske kuće? Onoj koja ima kameni pod, drvene starinske ormariće, zemljane posudem ormariće, bakarne zdjele i tave...

SUVREMENA KUHINJA U NAUTIČKOM STILU

SUVREMENA KUHINJA U NAUTIČKOM STILU

Mramore šare i reljefni tragovi, blistavi sjaj bijele i umirujuća harmonija plave, to je nova kuhinja TM Italia-Miuccia.

LAKO I BRZO KUHANJE

LAKO I BRZO KUHANJE

Tehnološka evolucija revolucionarnih kuhinjskih ploča, dio je kolekcije Elice NikolaTesla i odaje počast jednom od naših najsjajnijih znanstvenika.

ISTANČANA ESTETIKA U KUHINJI

ISTANČANA ESTETIKA U KUHINJI

Pojednostavljena, čista i oštra, nova kuhinja GD Arredamenti, Velvet Profile I se prostire cijelom dužinom zida, koristeći većinu raspoloživog prostora...

MALE KUHINJE

MALE KUHINJE

Mali prostori, mini-kuhinje! U prošlosti, mini-kuhinje su nekada isključivo bile rezervirane za vikendice, to jest prostore u kojima se kratko boravi.

ČISTA INOVACIJA I ČIST DIZAJN

ČISTA INOVACIJA I ČIST DIZAJN

Koja je priča o dizajnerskom proizvodu efikasnija od njegovog direktnog prikazivanja?

X