KUHINJA

KUHINJA INSPIRIRANA STARINSKIM TRENDOVIMA

Savremena kuhinja inspirisana starinskim trendovima

Vjerovjatno ste već primjetili da su motivi koje ste nekada mogli vidjeti samo u kuhinjama svojih baka, kao što su vez, gobleni,kukičanje i čipkice i generalno jedna country atmosfera, ponovo moderni.

Ukoliko razmišljate o jednom pravom osvježenju i preobražaju za vašu kuhinju razmislite o ovom “baka” trendu koji svoje korijene vuče iz kuhinja kakve su naše bake nekada posjedovale na selu.

Centralni dio tih kuhinja nekada nisu bila današnji moderni mramorni otoci sa velikim futurističkim aspiratorima, već obično veliki stol sa stolicama ili klupama gdje se sjedelo, družilo i gdje se za istim stolom spremala hrana.

Uostalom, možda nemate kuhinju i blagovaonicu kao dve odvojene prostorije. Razmislite o tome da blagovaonski stol ubacite u kuhinju umjesto velikog kuhinjskog otoka. Iznad stola obavezno stavite atraktivnu rasvjetu.

Neka ova suvremena kuhinja inspirira i vas na promjenu. Dakle, možete odabrati suvremeni stol i stolice koji će vašoj kuhinji podariti jedan moderan izgled, ali je također možete oplemeniti ponekim starinskim detaljem u vidu retro lustera, vintage stolnjaka, starinskih servisa za ručak.

Budite kreativni!

N.V.T.

Foto JULIE SOEFER

 
Pročitaj sljedeći tekst: FALMEC ASPIRATORI ZA SAVRŠENU KUHINJU
 
SUVREMENA KUHINJA U NAUTIČKOM STILU

SUVREMENA KUHINJA U NAUTIČKOM STILU

Mramore šare i reljefni tragovi, blistavi sjaj bijele i umirujuća harmonija plave, to je nova kuhinja TM Italia-Miuccia.

LAKO I BRZO KUHANJE

LAKO I BRZO KUHANJE

Tehnološka evolucija revolucionarnih kuhinjskih ploča, dio je kolekcije Elice NikolaTesla i odaje počast jednom od naših najsjajnijih znanstvenika.

ISTANČANA ESTETIKA U KUHINJI

ISTANČANA ESTETIKA U KUHINJI

Pojednostavljena, čista i oštra, nova kuhinja GD Arredamenti, Velvet Profile I se prostire cijelom dužinom zida, koristeći većinu raspoloživog prostora...

MALE KUHINJE

MALE KUHINJE

Mali prostori, mini-kuhinje! U prošlosti, mini-kuhinje su nekada isključivo bile rezervirane za vikendice, to jest prostore u kojima se kratko boravi.

ČISTA INOVACIJA I ČIST DIZAJN

ČISTA INOVACIJA I ČIST DIZAJN

Koja je priča o dizajnerskom proizvodu efikasnija od njegovog direktnog prikazivanja?

KUHINJA PO MJERI I VAŠEM STILU

KUHINJA PO MJERI I VAŠEM STILU

Royale kuhinja, koju je dizajnirao Marco Fabricio Korti, je kuhinja Rastelli koja ponovo ispisuje sva pravila namještaja, spajajući kuhinjske asesoare sa elementima...

FUZIJA U VAŠOJ KUHINJI

FUZIJA U VAŠOJ KUHINJI

Topla, ugodna atmosfera, prelijepe teksture i boje, skladni oblici to je snažna strana Antis dizajna koja je naglašena originalnim lakiranim aluminijskim profilom.

SLAVINE ZA SVAKU KUHINJU

SLAVINE ZA SVAKU KUHINJU

Danas je cilj svake osobe da živi u prostoru koji odgovara njenom životnom stilu, u skladu sa potrebama i željama kao i u okruženju koje kreira harmoniju.

X