KUHINJA

KAKO ORGANIZIRATI MALU KUHINJU

KAKO ORGANIZIRATI MALU KUHINJU
KAKO ORGANIZIRATI MALU KUHINJU
KAKO ORGANIZIRATI MALU KUHINJU
KAKO ORGANIZIRATI MALU KUHINJU
KAKO ORGANIZIRATI MALU KUHINJU
KAKO ORGANIZIRATI MALU KUHINJU
KAKO ORGANIZIRATI MALU KUHINJU

Ukoliko su kuhanje i zabava u maloj kuhinji ključni problem za vas, znajte da su spremanje hrane i normalno funkcioniranje u skučenom prostoru izazovi današnjice ...

Međutim, nekoliko malih kuhinjskih organizatora i par sati vašeg vremena mogu pretvoriti kuhinju male kvadrature u moderan, minimalistički ambijent za kuhanje i uživanje u društvu.

Predstavljamo vam pet vrlo inspirativnih kuhinja koje su prepune ideja o tome kako možete dizajnirati svoj prostor na svjež, inovativan način.

Svjetlost - osvjetljenje i male industrijske kuhinje

Prije svega, morate razmotriti farbanje vaše kuhinje u svijetlim bojama radi njenog osvježavanja. Možete jednostavno prekriti svoje tamne, stare zidove i kuhinjske elemente, svježim i novim tapetima koji se mogu uklanjati.

Nakon ovoga, pravi je trenutak ukloniti sve elemente koje nikada ne koristite i donesete odluku što ostaje, a za koje predmete više nema mjesta u vašoj kuhinji. Jednom kada stvorite sliku svega što vam je potrebno za rad, vrijeme je pronaći mjesto za sve što vam je preostalo.

Male moderne kuhinje s modularnim radnim površinama

U mnogim malim kuhinjama nema mnogo radnih površina. Osnovni uređaji poput aparata za kavu ili mikrovalne pećnice mogu oduzeti dosta od malog prostora kojim raspolažete. Na svu sreću postoji rješenje. Odaberite uređaje koji mogu biti montirani na zid ili ispod kuhinjskih elemenata.

Mali kuhinjski otok može dodati radnu površinu, prostor za odlaganje, pa čak i prostor za sjedenje i doručkovanje. Mali okrugli ili kockasti otoci mogu biti idealni za sve nas koji oskudijevamo u kvadraturi naših kuhinja.

Suvremene male kuhinje s plutajućim zidnim policama

Kada ne posjedujete dovoljno kuhinjskih elemenata, ali imate viška zidnog prostora, čist, suvremen način oslobađanja kuhinjskih površina predstavlja odlaganje predmeta na vrlo lijepe police ili viseće elemente bilo koje vrste.

Još jedan dobar dizajnerski izbor predstavlja upotrebu reflektirajućih površina na kuhinjskim pozadinama. Dodajte nekoliko ogledala u sekcijama zidova iza pultova kako biste vizualno proširili prostor i reflektirali više svjetlosti.

Organizacija malih kuhinja policama za knjige

Dodavanje ili zamjena kuhinjskih elemenata može biti veoma skup sport. U slučaju da iznajmljujete prostor ovo može predstavljati zabranjenu zonu. Ali, na svu sreću, uvijek možete kupiti dobre, povoljne police za knjige i učiniti zidove vaših kuhinja idealnim mjestom za odlaganje stvari.

Potražite visoke i uske police, kako biste ih pomiješali i uklopili s elementima koji posjeduju vrata, sakrivši ovim putem neke predmete od pogleda.

Sa druge strane, selekcija posuda, tegli i korpica, može služiti umjesto ladica na vašim policama, a u njima možete držati sve male predmete i potrepštine potrebne za normalno funkcioniranje u kuhinji.

Minimalistička kuhinja koja ujedinjuje sve organizacijske ideje malog stana

Predivne i otvorene kuhinje oslobođene viška stvari savršeno funkcioniraju jer je većina njihovih elemenata multifunkcionalna. Niske police s montiranim pultom stvaraju kompaktni otok s prostorom za odlaganje stvari i središnjem površinom.

Ovi kockasti elementi mogu sadržavati čak i male uređaje u sebi, dok više desetaka noževa, primjerice, može biti držano u njihovom postolju smještenom na pultu.

N.Đ.

 
Pročitaj sljedeći tekst: KUHINJE PLAVIH TONOVA I AKCENATA
 
ZELENI DETALJI U VAŠOJ KUHINJI

ZELENI DETALJI U VAŠOJ KUHINJI

Kuhinje se smatraju toplim i gostoljubivim, a boja poprilično utječe na taj osjećaj, zato pažljivo birajte nijanse ...

PRAVILA ZA SAVRŠENO UREĐENU KUHINJU

PRAVILA ZA SAVRŠENO UREĐENU KUHINJU

Ako želite uvijek biti uspješni u svim svojim gastronomskim pothvatima, onda vaša kuhinja mora biti savršeno organizirana ...

FRANCUSKIM BISTROOM INSPIRIRANA KUHINJA

FRANCUSKIM BISTROOM INSPIRIRANA KUHINJA

Baš kao što vaš dnevni boravak ili spavaća soba imaju svoje osobne stilove, isto je i sa kuhinjom ...

SUDOPER VELIKE EFIKASNOSTI

SUDOPER VELIKE EFIKASNOSTI

Gotovo na dnevnoj bazi, suočavamo se s problemima koje nam donose oskudne kuhinjske kvadrature, posebno onda kada imamo goste i ne znamo što ćemo s prljavim posuđem .

ROZA MINIJATURNA KUHINJA

ROZA MINIJATURNA KUHINJA

Kada se radi na redizajnu bilo kojeg prostora, pa čak i kuhinje, najvažnija stavka je stil koji klijent želi da ona posjeduje ...

KUHINJE PLAVIH TONOVA I AKCENATA

KUHINJE PLAVIH TONOVA I AKCENATA

Svjetla ili tamna vanvremenska nijansa koja je ugodna oku jeste plava i ona može odgovarati svakom stilu i interijeru ...

DIZAJN MALIH KUHINJA

DIZAJN MALIH KUHINJA

Male kuhinje možda za nekoga ne predstavljaju veliku stvar, ali su definitivno ogroman problem za svakoga tko ih posjeduje ...

PERFEKTNI DIZAJN MALE KUHINJE

PERFEKTNI DIZAJN MALE KUHINJE

Cvijeće je ukras vrta, djeca su ukras svijeta, a kuhinja predstavlja glavnu arteriju svakog doma ...

X