KUHINJA

KAKO ORGANIZIRATI MALU KUHINJU

KAKO ORGANIZIRATI MALU KUHINJU
KAKO ORGANIZIRATI MALU KUHINJU
KAKO ORGANIZIRATI MALU KUHINJU
KAKO ORGANIZIRATI MALU KUHINJU
KAKO ORGANIZIRATI MALU KUHINJU
KAKO ORGANIZIRATI MALU KUHINJU
KAKO ORGANIZIRATI MALU KUHINJU

Ukoliko su kuhanje i zabava u maloj kuhinji ključni problem za vas, znajte da su spremanje hrane i normalno funkcioniranje u skučenom prostoru izazovi današnjice ...

Međutim, nekoliko malih kuhinjskih organizatora i par sati vašeg vremena mogu pretvoriti kuhinju male kvadrature u moderan, minimalistički ambijent za kuhanje i uživanje u društvu.

Predstavljamo vam pet vrlo inspirativnih kuhinja koje su prepune ideja o tome kako možete dizajnirati svoj prostor na svjež, inovativan način.

Svjetlost - osvjetljenje i male industrijske kuhinje

Prije svega, morate razmotriti farbanje vaše kuhinje u svijetlim bojama radi njenog osvježavanja. Možete jednostavno prekriti svoje tamne, stare zidove i kuhinjske elemente, svježim i novim tapetima koji se mogu uklanjati.

Nakon ovoga, pravi je trenutak ukloniti sve elemente koje nikada ne koristite i donesete odluku što ostaje, a za koje predmete više nema mjesta u vašoj kuhinji. Jednom kada stvorite sliku svega što vam je potrebno za rad, vrijeme je pronaći mjesto za sve što vam je preostalo.

Male moderne kuhinje s modularnim radnim površinama

U mnogim malim kuhinjama nema mnogo radnih površina. Osnovni uređaji poput aparata za kavu ili mikrovalne pećnice mogu oduzeti dosta od malog prostora kojim raspolažete. Na svu sreću postoji rješenje. Odaberite uređaje koji mogu biti montirani na zid ili ispod kuhinjskih elemenata.

Mali kuhinjski otok može dodati radnu površinu, prostor za odlaganje, pa čak i prostor za sjedenje i doručkovanje. Mali okrugli ili kockasti otoci mogu biti idealni za sve nas koji oskudijevamo u kvadraturi naših kuhinja.

Suvremene male kuhinje s plutajućim zidnim policama

Kada ne posjedujete dovoljno kuhinjskih elemenata, ali imate viška zidnog prostora, čist, suvremen način oslobađanja kuhinjskih površina predstavlja odlaganje predmeta na vrlo lijepe police ili viseće elemente bilo koje vrste.

Još jedan dobar dizajnerski izbor predstavlja upotrebu reflektirajućih površina na kuhinjskim pozadinama. Dodajte nekoliko ogledala u sekcijama zidova iza pultova kako biste vizualno proširili prostor i reflektirali više svjetlosti.

Organizacija malih kuhinja policama za knjige

Dodavanje ili zamjena kuhinjskih elemenata može biti veoma skup sport. U slučaju da iznajmljujete prostor ovo može predstavljati zabranjenu zonu. Ali, na svu sreću, uvijek možete kupiti dobre, povoljne police za knjige i učiniti zidove vaših kuhinja idealnim mjestom za odlaganje stvari.

Potražite visoke i uske police, kako biste ih pomiješali i uklopili s elementima koji posjeduju vrata, sakrivši ovim putem neke predmete od pogleda.

Sa druge strane, selekcija posuda, tegli i korpica, može služiti umjesto ladica na vašim policama, a u njima možete držati sve male predmete i potrepštine potrebne za normalno funkcioniranje u kuhinji.

Minimalistička kuhinja koja ujedinjuje sve organizacijske ideje malog stana

Predivne i otvorene kuhinje oslobođene viška stvari savršeno funkcioniraju jer je većina njihovih elemenata multifunkcionalna. Niske police s montiranim pultom stvaraju kompaktni otok s prostorom za odlaganje stvari i središnjem površinom.

Ovi kockasti elementi mogu sadržavati čak i male uređaje u sebi, dok više desetaka noževa, primjerice, može biti držano u njihovom postolju smještenom na pultu.

N.Đ.

 
Pročitaj sljedeći tekst: KUHINJE PLAVIH TONOVA I AKCENATA
 
MAŠTOVITA KUHINJA INSPIRIRANA MODOM I SICILIJOM

MAŠTOVITA KUHINJA INSPIRIRANA MODOM I SICILIJOM

Novi asortiman štednjaka koji dolazi od brenda Smeg, kreiran u suradnji sa modnim brendom Dolce & Gabbana je smeo, odvažan i šik…

KUHINJSKI OTOCI INDUSTRIJSKOG STILA

KUHINJSKI OTOCI INDUSTRIJSKOG STILA

Ukoliko je vaša kuhinja industrijskog stila ili jednostavno želite dodati takav osjećaj vašem prostoru, otoci industrijskih karakteristika predstavljaju pravo rješen

TRIKOVI ZA UREĐENJE IZNAJMLJENE KUHINJE

TRIKOVI ZA UREĐENJE IZNAJMLJENE KUHINJE

Dekoriranje iznajmljenog prostora može predstavljati delikatan proces...

NAČINI ZA DIZAJNIRANJE MALE KUHINJE

NAČINI ZA DIZAJNIRANJE MALE KUHINJE

Posjedovanje male kuhinje ne znači da ne možete u nju uključiti stilski dekor i stvoriti veoma gostoljubiv prostor...

KAKO UNIJETI OGLEDALA U KUHINJE

KAKO UNIJETI OGLEDALA U KUHINJE

Ogledala su jedan od najkorisnijih dekorativnih predmeta - ona mogu dodati ljepotu, eleganciju i funkcionalnost u bilo koju prostoriju, uključujući i kuhinje...

BESPRIJEKORNO RENOVIRANA KUHINJA PO MJERI

BESPRIJEKORNO RENOVIRANA KUHINJA PO MJERI

Brojni ljudi se u posljednje vrijeme sve više okreću minimalističkom stilu dizajna i dekoracije svojih domova…

KUHINJSKI TRENDOVI ZA 2018. GODINU

KUHINJSKI TRENDOVI ZA 2018. GODINU

Svake godine mi tragamo za novim načinima za usavršavanje naše kuhinje...

OMILJENE METALNE POZADINE U KUHINJI

OMILJENE METALNE POZADINE U KUHINJI

Izbor pravih pozadina za vašu kuhinju može predstavljati široku paletu mogućnosti, ali metalne površine iza naših uređaja trenutno predstavljaju glavni trend...

X