KUHINJA

ŠTEDNJAK KAO ZVIJEZDA KUHINJE

Ako je kuhinja centar doma, onda je štednjak srce kuhinje. Štednjak je središnji i centralni element kuhinje ispunjavajući je karakterom - pa čak i toplinom...

To je esencijalni sastojak svakog ljubitelja kuhinje i kuhanja, velikog domaćinstva ili obitelji koja voli zabavu.

Nijedan kuhinjski uređaj nije toliko poželjan kao štednjak. Ali ne bilo kakav! Kao i većina štednjaka koji se nalaze u ponudi na tržištu, ne odiše svaki dizajn toplinom, zaobljenom linijom, niti ima vrhunske performanse.

Pored cijene i kvalitete, postoji mnoštvo detalja na koje bi trebalo obratiti pažnju prije kupovine. Kakav štednjak zadovoljava vaše potrebe? Gdje planirate postaviti štednjak, koje su odgovarajuće dimenzije, koje funkcije bi trebalo da podržava, koje su bitne tehničke karakteristike ...?

Ovih dana možete pronaći i dizajn i funkcionalnost bilo da se radi o serijama tradicionalnog izgleda ili o onim sa ultra modernim indukcijskim pločama. I premda ovakvi štednjaci nisu nimalo jeftini, svakako su vrijedni ulaganja, pogotovo ako volite da kuhate i organizirate zabave.

Štednjaci danas mogu posjedovati ringle, na struju ili gas, ili biti kombinacija ova dva ili mogu imati indukcijske ploče. Neophodno je naravno da dobar štednjak posjeduje i minimum jednu rernu koja može biti različitih dimenzija ili zapremine.

Štednjaci koje vam danas predstavljamo uklapaju se svojim dizajnom u raznovrsne interijere, bezobzira da li se radi o seoskom rustičnom ili ultra modernom stilu.

Mogu koštati pravo malo bogatstvo, ali ukoliko volite da kuhate - dobar i kvalitetan štednjak je investicija na duge staze.

MERCURY,£4,300

Svojim jednostavnim dizajnom ovaj štednjak sa dvije pećnice, ogromnom površinom za kuhanje i odvojenim grilom, super se uklapa u neko moderno okruženje.

SMEG,£2,629

Nije samo nijansa u trendu koja čini ovaj Smeg dizajn ultra-poželjnim. Ovaj štednjak se može pohvaliti sa AA ocjenom za energiju, što ga čini jeftinijim od njegovih rođaka koji troše struju. Također ovaj štednjak ima kamen za profesionalno pečenje pizze i indukcijsku ploču za kuhanje.

FALCON, £3,179

Ovaj elegantni dizajn u plavoj boji nije samo lijep. Ima pametnu ploču za uštedu energije koja vam omogućava da podijelite pećnicu na pola - tako da možete koristiti punu pećnicu za pravljenje nedejljnog pečenja sa svim dodacima, pretvarajući ga u kompaktnu, ekonomičnu pojedinačnu pećnicu za manje obroke. Genijalno.

LACANCHE,£4,190

Savršen za uživanje u pripremanju gozbe za prijatelje, ovaj asortiman nema jednu već dvije velike 55-litarske pećnice - savršene za sporo pečenje mesa, plus treću, manju pećnicu i roštilj koji se zagrijava brže. Četvrti odjeljak je idealan za zagrijevanje tanjura i održavanje  hrane toplom, pa čak i oni koji kasne na obrok mogu imati vruće jelo. Niste tako oduševljeni modernom lavanda nijansom? Dostupan je u 29 dodatnih boja, sa 6 različitih metalik završnih premaza.

JOHN LEWIS, £1,099

Ako volite dobar dizajn ali ne možete da priuštite neki od malo prije spomenutih, ovaj kompaktni štednjak sa dvoja vrata i dalje osigurava sve. Sa AA-energijom, kapacitetom pećnice od 105 litara, pločom sa pet plamenika, čak i praktičnim ugrađenim digitalnim satom - sve to po cijeni koja ne može pokvariti vaš budžet.

 

 

AGA, £10,595

Zvijezda ove priče svakako je AGA šporet koji ima čak četiri pećnice, dvije velike ploče za kuhanje i super dizajn ali je je neopisivo skup.

N.V.T.

Izvor Living etc

 
 
IDEJE ZA PINK KUHINJE

IDEJE ZA PINK KUHINJE

Dizajneri se slažu – pink boja je jedna od najlepših i najlakših za rad.

UDOBNE KUHINJE OD DRVETA I KAMENA

UDOBNE KUHINJE OD DRVETA I KAMENA

Pojedincima je to samo san, dok drugi žive takvim stilom života.

INTERESANTNE PERFORIRANE PLOČE

INTERESANTNE PERFORIRANE PLOČE

Promjena godišnjih doba uvelike utječe na potrebu pojedinca da nešto promijeni u svom okruženju.

MALE SKANDINAVSKE BLAGOVAONICE

MALE SKANDINAVSKE BLAGOVAONICE

Ponekad i mali prostor u sebi krije veliki potencijal.

BLAGOVAONSKI STOL PO MJERI

BLAGOVAONSKI STOL PO MJERI

Blagovaonica je soba koja bez dileme nenametljivo okuplja cijelu obitelj.

KUHINJE SA PLAFONSKIM GREDAMA

KUHINJE SA PLAFONSKIM GREDAMA

Inspiracije za dekoraciju kuhinje, nikad previše.

BLAGOVAONICE SA ZIDOVIMA OD BIJELE CIGLE

BLAGOVAONICE SA ZIDOVIMA OD BIJELE CIGLE

Dugo ste razmišljali o obnovi blagovaonice?

RJEŠENJA ZA KUHINJSKE POLICE

RJEŠENJA ZA KUHINJSKE POLICE

Kuhinja – plesni podijum svake suvremene domaćice.

X