IKEA

PREMIJERA OGRANIČENE IKEA KOLEKCIJE

 
 
Pariska premijera ograničene IKEA kolekcije
Pariska premijera ograničene IKEA kolekcije

Sa startom u Parizu 29. rujna, kompanija IKEA će početi sa predplasmanom nazvanim "STILL LOADING", predstavljanjući ograničene verzije tepiha kreiranih u suradnji sa Virgilom Ablohom, a ovo je ujedno prvi put da švedski brend službeno plasira proizvode iz ključne kolekcije prije planiranog datuma...

Glavni grad Francuske predstavlja trenutno uporište dizajnera Virgil Abloha, a ujedno će biti i prvi grad koji će imati priliku vidjeti ove tepihe uživo. 29. rujna, IKEA će otvoriti svoju podružnicu u centru Pariza i pružiti dobrodošlicu kupcima, koji će iz prve ruke doživjeti čitavu izložbu i dobiti priliku da kupe neki od interesantnih modela.

Nakon Pariza, priliku da uživaju u novim modelima kompanije IKEA, dobiće još tri svjetske metropole. Švedski proizvođač asesoara i namještaja za sada ne otkriva o kojim se to gradovima radi. Ovo predstavljanje sastojat će se od četiri različite i unikatne linije tepiha Virgila Abloha. Sva četiri modela dolaze u ograničenim izdanjima i predstavljaju dio velike kolekcije MARKERAD, čije je lansiranje planirano za sljedeću godine, kao dio IKEA Art Event manifestacije.

„Zaista se radujem ovome, a tokom ovog događaja, ujedno ćemo imati priliku da podijelimo sa ljudima naše ideje. Svi predmeti su kreirani u ograničenom broju, a zajedno sa promišljenim dizajnom i za svakoga, vjerujem da mogu postati umjetnički komadi koje će kupci postavljati na zidove ili funkcionalni predmeti velikog broja domaćinstava“, izjavio je Virgil Abloh.

Suradnja između dizajnera i kompanije IKEA bazirana je na istraživanju svega što je potrebno milenijalcima prilikom useljenja u njihov prvi dom, dok ovakva vrsta kreacija sa lakoćom može udovoljiti svim posebnim potrebama i emocionim očekivanjima. Također, ovaj projekt predstavlja neku vrstu elaborata na temu stapanja proizvodnog dizajna i ulične kulture u jednu avangardnu umjetničku cjelinu i novu kompoziciju.

MARKERAD kolekcija bit će lansirana krajem sljedeće godine i sastavljena je od selekcije proizvoda koji uključuju stolicu, stol, krevet, tekstile i podne obloge.

N.Đ.

 
 
IKEA ISTRAŽUJE BUDUĆNOST DOMOVA

IKEA ISTRAŽUJE BUDUĆNOST DOMOVA

Ideja o idealnom domu je promjenljiva. Istražite pomake u društvu i tehnologiji, stvarajući novi način života, gdje dom “prevazilazi” zidove. Iz tog razloga šv

TOM DIXON I IKEA NASTAVLJAJU SURADNJU

TOM DIXON I IKEA NASTAVLJAJU SURADNJU

Godinu dana nakon otpočinjanja suradnje na modularnoj kolekciji namještaja Delaktig, IKEA i Tom Dixon predstavljaju dodatak, liniju u vidu queen size kreveta...

NAJLJEPŠI IKEA BLAGDANSKI UKRASI

NAJLJEPŠI IKEA BLAGDANSKI UKRASI

Imate li vi i vaša obitelj neke tradicije koje su svojstvene samo vama i koje prakticirate za novogodišnje i božićne praznike?

IKEA PLANIRA PROMIJENITI NAČIN NA KOJI UZGAJAMO HRANU

IKEA PLANIRA PROMIJENITI NAČIN NA KOJI UZGAJAMO HRANU

IKEA kompanija je poprilično radoznala kada se radi o budućnosti održivog uzgoja i zdravije ishrane...

PROIZVOD SPACE10 LAB ŽELI DA SVE POSTANE MOBILNO

PROIZVOD SPACE10 LAB ŽELI DA SVE POSTANE MOBILNO

Kao najveći prodavač namještaja na svijetu, nije iznenađujuća činjenica da u svakoj kući, stanu ili kancelariji možete pronaći barem jedan IKEA proizvod…

IKEA - IGROM DO PROMJENE

IKEA - IGROM DO PROMJENE

IKEA nastavlja da igru shvata ozbiljno, i poziva ljude svih uzrasta da se igraju...

IKEA PREDSTAVLJA PLAN ZA NEUTRALIZACIJU PLASTIČNOG OTPADA

IKEA PREDSTAVLJA PLAN ZA NEUTRALIZACIJU PLASTIČNOG OTPADA

Trenutno u oceanima postoji više od 86 milijuna metričkih tona plastike...

ROMSKI UMJETNICI I IKEA SE UDRUŽUJU

ROMSKI UMJETNICI I IKEA SE UDRUŽUJU

IKEA nastavlja svoju suradnju sa društveno aktivnim preduzetnicima širom svijeta…

X