IKEA

NAJLJEPŠI IKEA BLAGDANSKI UKRASI

Imate li vi i vaša obitelj neke tradicije koje su svojstvene samo vama i koje prakticirate za novogodišnje i božićne praznike?

Praznici su vrijeme koje uvijek provodimo u društvu obitelji i prijatelja, dragih osoba i onih koje najviše volimo, uživajući u toplom i sigurnom ambijentu, koji nam pomaže da makar na kratko, po strani ostavimo sve one stvari koje nas inače, svakodnevno muče, bilo da se radi o poslovnim obavezama, ljubavnim problemima, ispitima na fakultetu ili školskim obavezama. Tada, mi zajednički mijenjamo atmosferu čitavog jednog doma, dijeleći osmjehe, zagrljaje i poljupce, po čitav dan.

Da li se i vi osjećate kao sasvim drugačija osoba, kada nakon dana provedenog u gradu, na ulicama koje su pune ljudi koji žure da stignu svojoj kući baš kao i vi, koje su hladne i vlažne, pune prometa i gužve stignete u svoj dom i susretnete se sa osmjehom osobe koju volite, bilo da je u pitanju vaše djete, majka, brat ili bračni drug? Da li sebi dajete za pravo da tada, sve drugo zaboravite i posvetite se samo lijepim stvarima?

U slučaju da su vaši odgovori na naša pitanja bili potvrdni, onda sigurno znate koliko zadovoljstva nam može donijeti ukrašavanje doma u blagdanskom duhu, posebno kada se to radi u dobrom društvu. Šalica tople čokolade, blagdanska muzika, nezaobilazni novogodišnji filmovi i jelka su sve što vam je potrebno kako biste svom svijetu tokom tih dana podarili malo magije.

Naravno, potrebni su vam i ukrasi, kojih na tržištu ima toliko, da je ponekad nemoguće odabrati onaj koji nam se najviše dopada i njemu podariti centralno mjesto u našoj dekoraciji. Praktično svaka obitelj ima neki ukras koji je star desetljećima, koji se prenosi sa generacije na generaciju i čuva poput najdragocjenijeg blaga, iako novčano gledano, ne vrijedi ništa. Osim takve dekoracije koja sa sobom donosi emotivni trenutak, mnogi od nas svake godine svoju jelku i ambijent obogate novim komadima, koji će također postati dio našepovijesti.

Sa tim na umu, predstavljamo vam deset najljepših ukrasa koje vam nudi robna kuća IKEA.

Vinter 2018 – viseći ukrasi u obliku bijele zvijezde
Vinter 2018 – viseći ukrasi, crna, bijela i zlatna
Vinter 2018 – viseći ukrasi u obliku jelke
Vinter 2018 – viseći ukrasi u obliku Djeda Mraza
Vinter 2018 – LED ukrasna rasvjeta na baterije
Vinter 2018 – Zvijezda za vrh jelke
Vinter 2018 – ukrasne kugle, 32 komada
Vinter 2018 – viseći ukras, dva komada
Vinter 2018 – ukras sa dezenom u obliku kugle
Vinter 2018 – karirani ukras u obliku kugle

N.Đ.

Foto: IKEA

 
 
EKO IKEA KORISTI PLASTIKU IZ OCEANA U NOVIM PROIZVODIMA

EKO IKEA KORISTI PLASTIKU IZ OCEANA U NOVIM PROIZVODIMA

Ove jeseni će se pojaviti MUSSELBLOMMA kolekcija u IKEA trgovinama u Italiji i Španjolskoj. Kolekcija je napravljena od reciklirane plastike...

INTERIJER LUKSUZNOG JEDRENJAKA

INTERIJER LUKSUZNOG JEDRENJAKA

Za sve vas koji ste ljubitelji jedrenja i ushićenja koji ovaj sport i razonoda donosi, evo jedne prave poslastice.

NOVA KOLEKCIJA OD RIŽINE SLAME

NOVA KOLEKCIJA OD RIŽINE SLAME

IKEA će lansirati kolekciju kućnih dekorativnih predmeta napravljenih od rižine slame koji bi inače bili spaljeni od strane indijskih farmera i zagađivali bi zrak.

SKANDINAVSKA SVJEŽINA SA JAPANSKOM SMIRENOŠĆU

SKANDINAVSKA SVJEŽINA SA JAPANSKOM SMIRENOŠĆU

IKEA TANKVARD je gotovo čulna kolekcija napravljena od prirodnih materijala i vlakana – koja kao da šapuće "dođi i osjeti me".

IKEINA EKLEKTIKA SA ZNAČENJEM

IKEINA EKLEKTIKA SA ZNAČENJEM

Kolekcija ANNANSTANS spaja tradicionalne rukotvorine sa modernim stilom u neočekivane i jedinstvene, ručno izrađene proizvode sa jakim karakterom.

USKORO STIŽE IKEA X VIRGIL ABLOAH KOLEKCIJA

USKORO STIŽE IKEA X VIRGIL ABLOAH KOLEKCIJA

Dugoočekivana kolekcija švedskog giganta namještaja sa Abloom koja je najavljena još u lipnju prošle godine konačno se može vidjeti bar na fotografijama.

OTKRIVAMO ŠTA VAS SVE OČEKUJE NA PRVOM IKEA FESTIVALU

OTKRIVAMO ŠTA VAS SVE OČEKUJE NA PRVOM IKEA FESTIVALU

U periodu od 9. do 21. travnja robna kuća IKEA Beograd postat će centar brojnih zanimljivih događaja za sve ljubitelje uređenja doma, ali i mode.

IKEA KANDIDAT ZA RED DOT NAGRADU ZA DIZAJN ZVUČNIKA

IKEA KANDIDAT ZA RED DOT NAGRADU ZA DIZAJN ZVUČNIKA

Samo nekoliko dana prije službenog saopćenja 9. travnja, najavljeno je da će švedski brend IKEA dobiti prestižnu nagradu za suradnju sa brendom Sonos i Symfonisk b

X