IKEA

NAJLJEPŠI IKEA BLAGDANSKI UKRASI

Imate li vi i vaša obitelj neke tradicije koje su svojstvene samo vama i koje prakticirate za novogodišnje i božićne praznike?

Praznici su vrijeme koje uvijek provodimo u društvu obitelji i prijatelja, dragih osoba i onih koje najviše volimo, uživajući u toplom i sigurnom ambijentu, koji nam pomaže da makar na kratko, po strani ostavimo sve one stvari koje nas inače, svakodnevno muče, bilo da se radi o poslovnim obavezama, ljubavnim problemima, ispitima na fakultetu ili školskim obavezama. Tada, mi zajednički mijenjamo atmosferu čitavog jednog doma, dijeleći osmjehe, zagrljaje i poljupce, po čitav dan.

Da li se i vi osjećate kao sasvim drugačija osoba, kada nakon dana provedenog u gradu, na ulicama koje su pune ljudi koji žure da stignu svojoj kući baš kao i vi, koje su hladne i vlažne, pune prometa i gužve stignete u svoj dom i susretnete se sa osmjehom osobe koju volite, bilo da je u pitanju vaše djete, majka, brat ili bračni drug? Da li sebi dajete za pravo da tada, sve drugo zaboravite i posvetite se samo lijepim stvarima?

U slučaju da su vaši odgovori na naša pitanja bili potvrdni, onda sigurno znate koliko zadovoljstva nam može donijeti ukrašavanje doma u blagdanskom duhu, posebno kada se to radi u dobrom društvu. Šalica tople čokolade, blagdanska muzika, nezaobilazni novogodišnji filmovi i jelka su sve što vam je potrebno kako biste svom svijetu tokom tih dana podarili malo magije.

Naravno, potrebni su vam i ukrasi, kojih na tržištu ima toliko, da je ponekad nemoguće odabrati onaj koji nam se najviše dopada i njemu podariti centralno mjesto u našoj dekoraciji. Praktično svaka obitelj ima neki ukras koji je star desetljećima, koji se prenosi sa generacije na generaciju i čuva poput najdragocjenijeg blaga, iako novčano gledano, ne vrijedi ništa. Osim takve dekoracije koja sa sobom donosi emotivni trenutak, mnogi od nas svake godine svoju jelku i ambijent obogate novim komadima, koji će također postati dio našepovijesti.

Sa tim na umu, predstavljamo vam deset najljepših ukrasa koje vam nudi robna kuća IKEA.

Vinter 2018 – viseći ukrasi u obliku bijele zvijezde
Vinter 2018 – viseći ukrasi, crna, bijela i zlatna
Vinter 2018 – viseći ukrasi u obliku jelke
Vinter 2018 – viseći ukrasi u obliku Djeda Mraza
Vinter 2018 – LED ukrasna rasvjeta na baterije
Vinter 2018 – Zvijezda za vrh jelke
Vinter 2018 – ukrasne kugle, 32 komada
Vinter 2018 – viseći ukras, dva komada
Vinter 2018 – ukras sa dezenom u obliku kugle
Vinter 2018 – karirani ukras u obliku kugle

N.Đ.

Foto: IKEA

 
 
IKEIN ČOKOLADNI ZEKO U PLJOSNATOM PAKIRANJU ZA USKRS

IKEIN ČOKOLADNI ZEKO U PLJOSNATOM PAKIRANJU ZA USKRS

Ikea je širom svijeta poznata i po tome što prodaje sve stvari u pljosnatim pakiranjima. Ormari, stolovi, stolice, kreveti - sve to može biti spljošteno i složeno..

IKEA ISTRAŽUJE BUDUĆNOST DOMOVA

IKEA ISTRAŽUJE BUDUĆNOST DOMOVA

Ideja o idealnom domu je promjenljiva. Istražite pomake u društvu i tehnologiji, stvarajući novi način života, gdje dom “prevazilazi” zidove. Iz tog razloga šv

TOM DIXON I IKEA NASTAVLJAJU SURADNJU

TOM DIXON I IKEA NASTAVLJAJU SURADNJU

Godinu dana nakon otpočinjanja suradnje na modularnoj kolekciji namještaja Delaktig, IKEA i Tom Dixon predstavljaju dodatak, liniju u vidu queen size kreveta...

IKEA PLANIRA PROMIJENITI NAČIN NA KOJI UZGAJAMO HRANU

IKEA PLANIRA PROMIJENITI NAČIN NA KOJI UZGAJAMO HRANU

IKEA kompanija je poprilično radoznala kada se radi o budućnosti održivog uzgoja i zdravije ishrane...

PROIZVOD SPACE10 LAB ŽELI DA SVE POSTANE MOBILNO

PROIZVOD SPACE10 LAB ŽELI DA SVE POSTANE MOBILNO

Kao najveći prodavač namještaja na svijetu, nije iznenađujuća činjenica da u svakoj kući, stanu ili kancelariji možete pronaći barem jedan IKEA proizvod…

IKEA - IGROM DO PROMJENE

IKEA - IGROM DO PROMJENE

IKEA nastavlja da igru shvata ozbiljno, i poziva ljude svih uzrasta da se igraju...

IKEA PREDSTAVLJA PLAN ZA NEUTRALIZACIJU PLASTIČNOG OTPADA

IKEA PREDSTAVLJA PLAN ZA NEUTRALIZACIJU PLASTIČNOG OTPADA

Trenutno u oceanima postoji više od 86 milijuna metričkih tona plastike...

ROMSKI UMJETNICI I IKEA SE UDRUŽUJU

ROMSKI UMJETNICI I IKEA SE UDRUŽUJU

IKEA nastavlja svoju suradnju sa društveno aktivnim preduzetnicima širom svijeta…

X