IKEA

KOLEKCIJA LURVIG STIGLA U ROBNU KUĆU IKEA

IKEA kolekcija LURVIG stigla u robnu kuću

Suvremene obitelji postoje u raznim oblicima, a često sadrže i članove životinjskog roda. Kako su joj obitelj i život kod kuće na prvom mjestu, IKEA je osmislila LURVIG kolekciju koja donosi brojna rješenja za domove s ljubimcima.

Svaki vlasnik psa ili mačke promatra svog ljubimca kao ravnopravnog člana obitelji. Naši kućni ljubimci dijele naš životni prostor, a mi uživamo provodeći vrijeme s njima, iako ponekad sakrivaju obuću ili grizu kablove. Zašto im onda ne bismo pružili i vlastiti kutak unutar našeg doma? Upravo ovo su IKEA dizajneri imali na umu kada su kreirali LURVIG, kolekciju namijenjenu unapređenju života sa ljubimcima u domu.  LURVIG je osmišljen da se lako uklopi u svaki dom, a bit će dostupan u robnoj kući IKEA.

Sve je više kućnih ljubimaca u domaćinstvima širom svijeta. Čak 32% ljudi u Beogradu i okolnim područjima živi sa ljubimcima, od toga 17% dijeli svoj prostor sa psima, a 8% sa mačkama. IKEA je svjesna da je dugo potrebe ovih brojnih obitelji stavljala u drugi plan, te sada u ponudu uvodi pažljivo pripremani asortiman pristupačnih proizvoda namijenjenih boljem životu kod kuće sa ljubimcima.

„Ljubimci su danas dio obitelji i prisutni su u sve više domaćinstava. Kada promtramo konkurentno okruženje, mali broj kompanija na tržištu pristupa ovoj sferi života sa stanovišta uređenja doma”, kaže Peter Bondesson, vođa projekta LURVIG asortimana iz IKEA Švedska.     

Asortiman namještaja izrađen je u materijalima svedenih osnovnih boja. Posebno se izdvajaju kućica za macu koja se savršeno uklapa u spojene police KALLAX i sofa za mace i manje kuće koja je minijaturna kopija KLIPPAN sofe, a čak se može i razvući za maksimalan komfor!      

„Vrlo je važno da krenemo od prirodnih potreba i ponašanja životinja, kao što su način na koji naš ljubimac spava, jede ili se igra. Na osnovu toga možemo dizajnirati proizvod koji se uklapa u naše „ljudske potrebe”, kao što su stil i oblik namještaja. Prva stvar o kojoj smo razmišljali je sigurnost: Psi će najvjerojatnije da grizu svoje igračke i unose prljavštinu po povratku iz šetnje. Mačke će sigurno grebati većinu površina, a i osjetljive su na miris i teksturu namještaja. To znači da su sigurni i izdržljivi materijali vrlo važni.”, kaže Barbara Schäfer, veterinarka i rukovoditeljica projekta, IKEA of Sweden.

Kolekcija obuhvaća krevete za pse i kućice za mačke, deke i jastučiće, činije, igračke, ali i ogrlice, povodce i četke za četkanje. LURVIG kolekciju možeš pronaći u robnoj kući IKEA.

 
Pročitaj sljedeći tekst: IKEINA KOLEKCIJA POSVEĆENA DJECI
 
EKO IKEA KORISTI PLASTIKU IZ OCEANA U NOVIM PROIZVODIMA

EKO IKEA KORISTI PLASTIKU IZ OCEANA U NOVIM PROIZVODIMA

Ove jeseni će se pojaviti MUSSELBLOMMA kolekcija u IKEA trgovinama u Italiji i Španjolskoj. Kolekcija je napravljena od reciklirane plastike...

INTERIJER LUKSUZNOG JEDRENJAKA

INTERIJER LUKSUZNOG JEDRENJAKA

Za sve vas koji ste ljubitelji jedrenja i ushićenja koji ovaj sport i razonoda donosi, evo jedne prave poslastice.

NOVA KOLEKCIJA OD RIŽINE SLAME

NOVA KOLEKCIJA OD RIŽINE SLAME

IKEA će lansirati kolekciju kućnih dekorativnih predmeta napravljenih od rižine slame koji bi inače bili spaljeni od strane indijskih farmera i zagađivali bi zrak.

SKANDINAVSKA SVJEŽINA SA JAPANSKOM SMIRENOŠĆU

SKANDINAVSKA SVJEŽINA SA JAPANSKOM SMIRENOŠĆU

IKEA TANKVARD je gotovo čulna kolekcija napravljena od prirodnih materijala i vlakana – koja kao da šapuće "dođi i osjeti me".

IKEINA EKLEKTIKA SA ZNAČENJEM

IKEINA EKLEKTIKA SA ZNAČENJEM

Kolekcija ANNANSTANS spaja tradicionalne rukotvorine sa modernim stilom u neočekivane i jedinstvene, ručno izrađene proizvode sa jakim karakterom.

USKORO STIŽE IKEA X VIRGIL ABLOAH KOLEKCIJA

USKORO STIŽE IKEA X VIRGIL ABLOAH KOLEKCIJA

Dugoočekivana kolekcija švedskog giganta namještaja sa Abloom koja je najavljena još u lipnju prošle godine konačno se može vidjeti bar na fotografijama.

OTKRIVAMO ŠTA VAS SVE OČEKUJE NA PRVOM IKEA FESTIVALU

OTKRIVAMO ŠTA VAS SVE OČEKUJE NA PRVOM IKEA FESTIVALU

U periodu od 9. do 21. travnja robna kuća IKEA Beograd postat će centar brojnih zanimljivih događaja za sve ljubitelje uređenja doma, ali i mode.

IKEA KANDIDAT ZA RED DOT NAGRADU ZA DIZAJN ZVUČNIKA

IKEA KANDIDAT ZA RED DOT NAGRADU ZA DIZAJN ZVUČNIKA

Samo nekoliko dana prije službenog saopćenja 9. travnja, najavljeno je da će švedski brend IKEA dobiti prestižnu nagradu za suradnju sa brendom Sonos i Symfonisk b

X