IKEA

KOLEKCIJA LURVIG STIGLA U ROBNU KUĆU IKEA

IKEA kolekcija LURVIG stigla u robnu kuću

Suvremene obitelji postoje u raznim oblicima, a često sadrže i članove životinjskog roda. Kako su joj obitelj i život kod kuće na prvom mjestu, IKEA je osmislila LURVIG kolekciju koja donosi brojna rješenja za domove s ljubimcima.

Svaki vlasnik psa ili mačke promatra svog ljubimca kao ravnopravnog člana obitelji. Naši kućni ljubimci dijele naš životni prostor, a mi uživamo provodeći vrijeme s njima, iako ponekad sakrivaju obuću ili grizu kablove. Zašto im onda ne bismo pružili i vlastiti kutak unutar našeg doma? Upravo ovo su IKEA dizajneri imali na umu kada su kreirali LURVIG, kolekciju namijenjenu unapređenju života sa ljubimcima u domu.  LURVIG je osmišljen da se lako uklopi u svaki dom, a bit će dostupan u robnoj kući IKEA.

Sve je više kućnih ljubimaca u domaćinstvima širom svijeta. Čak 32% ljudi u Beogradu i okolnim područjima živi sa ljubimcima, od toga 17% dijeli svoj prostor sa psima, a 8% sa mačkama. IKEA je svjesna da je dugo potrebe ovih brojnih obitelji stavljala u drugi plan, te sada u ponudu uvodi pažljivo pripremani asortiman pristupačnih proizvoda namijenjenih boljem životu kod kuće sa ljubimcima.

„Ljubimci su danas dio obitelji i prisutni su u sve više domaćinstava. Kada promtramo konkurentno okruženje, mali broj kompanija na tržištu pristupa ovoj sferi života sa stanovišta uređenja doma”, kaže Peter Bondesson, vođa projekta LURVIG asortimana iz IKEA Švedska.     

Asortiman namještaja izrađen je u materijalima svedenih osnovnih boja. Posebno se izdvajaju kućica za macu koja se savršeno uklapa u spojene police KALLAX i sofa za mace i manje kuće koja je minijaturna kopija KLIPPAN sofe, a čak se može i razvući za maksimalan komfor!      

„Vrlo je važno da krenemo od prirodnih potreba i ponašanja životinja, kao što su način na koji naš ljubimac spava, jede ili se igra. Na osnovu toga možemo dizajnirati proizvod koji se uklapa u naše „ljudske potrebe”, kao što su stil i oblik namještaja. Prva stvar o kojoj smo razmišljali je sigurnost: Psi će najvjerojatnije da grizu svoje igračke i unose prljavštinu po povratku iz šetnje. Mačke će sigurno grebati većinu površina, a i osjetljive su na miris i teksturu namještaja. To znači da su sigurni i izdržljivi materijali vrlo važni.”, kaže Barbara Schäfer, veterinarka i rukovoditeljica projekta, IKEA of Sweden.

Kolekcija obuhvaća krevete za pse i kućice za mačke, deke i jastučiće, činije, igračke, ali i ogrlice, povodce i četke za četkanje. LURVIG kolekciju možeš pronaći u robnoj kući IKEA.

 
Pročitaj sljedeći tekst: IKEINA KOLEKCIJA POSVEĆENA DJECI
 
PROIZVOD SPACE10 LAB ŽELI DA SVE POSTANE MOBILNO

PROIZVOD SPACE10 LAB ŽELI DA SVE POSTANE MOBILNO

Kao najveći prodavač namještaja na svijetu, nije iznenađujuća činjenica da u svakoj kući, stanu ili kancelariji možete pronaći barem jedan IKEA proizvod…

IKEA - IGROM DO PROMJENE

IKEA - IGROM DO PROMJENE

IKEA nastavlja da igru shvata ozbiljno, i poziva ljude svih uzrasta da se igraju...

IKEA PREDSTAVLJA PLAN ZA NEUTRALIZACIJU PLASTIČNOG OTPADA

IKEA PREDSTAVLJA PLAN ZA NEUTRALIZACIJU PLASTIČNOG OTPADA

Trenutno u oceanima postoji više od 86 milijuna metričkih tona plastike...

ROMSKI UMJETNICI I IKEA SE UDRUŽUJU

ROMSKI UMJETNICI I IKEA SE UDRUŽUJU

IKEA nastavlja svoju suradnju sa društveno aktivnim preduzetnicima širom svijeta…

IKEINA KOLEKCIJA POSVEĆENA DJECI

IKEINA KOLEKCIJA POSVEĆENA DJECI

IKEA brend nam je skoro predstavio svoj novi katalog za 2019.godinu koji je ispunjen svježim proizvodima…

IKEINA KOLEKCIJA OSTAVLJA KREATIVNOST VAMA

IKEINA KOLEKCIJA OSTAVLJA KREATIVNOST VAMA

Kompanija IKEA poznata je po kreiranju interesantnih i nesvakidašnjih komada namještaja i dekoracije, koji za cilj imaju da našu planetu sačuvaju i svijet pretvore...

PREMIJERA OGRANIČENE IKEA KOLEKCIJE

PREMIJERA OGRANIČENE IKEA KOLEKCIJE

Sa startom u Parizu 29. rujna, kompanija IKEA će početi sa predplasmanom nazvanim "STILL LOADING", predstavljanjući ograničene verzije...

OGRANIČENA IKEINA KOLEKCIJA LIJEPIH, RUŽNIH I DIVNIH PREDMETA

OGRANIČENA IKEINA KOLEKCIJA LIJEPIH, RUŽNIH I DIVNIH PREDMETA

FÖREMÅL ograničena kolekcija, nastala kao rezultat suradnje poznatog dizajnera keramike Per B. Sundberga i kompanije IKEA...

X