IKEA

IKEA UZGLAVLJA ZA KREVETE

IKEA UZGLAVLJA ZA KREVETE
IKEA UZGLAVLJA ZA KREVETE
IKEA UZGLAVLJA ZA KREVETE
IKEA UZGLAVLJA ZA KREVETE
IKEA UZGLAVLJA ZA KREVETE
IKEA UZGLAVLJA ZA KREVETE

Svaka spavaća soba ima svoju tematiku, svoj poseban izgled, svoj stil.

Predstavlja naše malo intimno carstvo, naš bijeg od svakodnevnih obaveza i problema. Malo je reći da je isto možda i najvažnije mjesto u kući. U njemu se opuštate fizički i mentalno, probudite se i započinjete novi dan, uživate u društvu voljene osobe, vodite ljubav i tonete u slatki svijet snova.

Okruženje u kojem se probudite u velikoj je mjeri odgovorno za vaše cjelodnevno raspoloženje. Stoga prilikom uređenja spavaće sobe morate obratiti pažnju na stvaranje skladnog i opuštajućeg okruženja. Naime, izgled spavaće sobe sigurno mora pratiti vaš stil, ali i odiše svježinom i udobnošću.

U središnjem dijelu spavaće sobe sigurno postoji bračni krevet. Danas bračni kreveti obično nemaju općenito popularna uzglavlja, pa ako je to slučaj kod vas, usrećit će vas kada uz malo kreativnosti i proizvoda koje nudi IKEA možete nadoknaditi ovaj nedostatak. Ako ste vješti u uređenju i izradi drvenih proizvoda, možete napraviti vlastiti uzglavlje za svoj krevet ili modificirati postojeće kako biste dodali više ljepoti svoje spavaće sobe.

Da biste dobili inspiraciju koja vam je potrebna, pogledajte galeriju slika koju smo pripremili za vas. Neka su zaglavlja originalni IKEA proizvodi, a neki su napravljeni s elementima koje također možete pronaći u IKEA trgovinama i prilagoditi ih situaciji.

Uzglavlja kreveta s ostavom

Vrlo korisna i pametna rješenja koja možete koristiti kako biste najbolje odgovarali. Ako u svojoj spavaćoj sobi nemate noćni ormarić ili ga jednostavno ne želite, a treba vam primjerice mjesto gdje možete staviti omiljenu knjigu, mobitel, naočale za čitanje itd. ovi zgodni nasloni za glavu savršeni su izbor za vas.

Također, gotovo bilo kojoj vrsti postojećeg uzglavlja kreveta, ako ga odvojite od zida, možete dizajnu dodati policu prema želji. Ovo će vam pružiti prostor potreban za pohranu vaših sitnica. IKEA vam nudi mnogo jednobojnih i obojenih polica koje će ovaj zadatak učiniti vrlo jednostavnim.

Uzglavlja napravljena po uzoru na kuhinjske ormariće

Za razliku od gore spomenutih otvorenih polica, ovi su uzglavlja otišli korak dalje. Imaju vrata koja, prije svega, sprječavaju da prašina padne na vaše stvari, ali i da se slučajno izgubi u sobi.

Stilizirana uzglavlja nastala od ormarića za cipele

Vrlo nadahnjujuće rješenje za sve one kojima uvijek nedostaje dodatnog prostora za pohranu. Savršeni su za sve one važne stvari koje ne želite sakupljati na podu.

Ž.J.

Izvor: DigsDigs

 
Pročitaj sljedeći tekst: IKEA - NOVITETI KOJI STIŽU U VELJAČI
 
IKEA IGRAČKE KAO NAMJEŠTAJ ZA MACE

IKEA IGRAČKE KAO NAMJEŠTAJ ZA MACE

Širok raspon IKEA namještaja može se prilagoditi potrebama kupaca, ali ne samo njih, već i njihovih najboljih prijatelja - mačaka.

FOTO LAMPE IZ IKEE

FOTO LAMPE IZ IKEE

Rukom pod ruku s markom IKEA zaista je jednostavno ukrasiti moderan dom.

IKEA OTOMANI

IKEA OTOMANI

Kada IKEA kreira paletu nekog komada nameštaja, malo je reći da nas ostavlja bez daha.

IKEA LACK STOL U SUVREMENOM DOMU

IKEA LACK STOL U SUVREMENOM DOMU

IKEA nam je nesebično pružila fantastičan asortiman raznih komada namještaja.

IKEA STOCKHOLM SOFE

IKEA STOCKHOLM SOFE

Tražiite način da oplemenite vaš dom?

IKEA RASKOG KOLICA SA KOŠARAMA

IKEA RASKOG KOLICA SA KOŠARAMA

Teško je izdvojiti jedan proizvod iz IKEA asortimana i nazvati ga najboljim.

IKEA INGO STOLOVI

IKEA INGO STOLOVI

IKEA nas uvijek ugodno iznenadi svakim novim komadom namještaja u svojoj ponudi.

KURA KREVETE ZA DJECU - IKEA

KURA KREVETE ZA DJECU - IKEA

Uređivanje dječje sobe, posebno jedne za dvoje ili više mališana, pravi je pothvat za svakog roditelja.

X