FENG SHUI

KAKO ZARADITI NOVAC NA PROZORSKOJ DASCI

Magija feng šuija ili kako zaraditi novac na prozorskoj dasci

Kako privući novac koristeći sadnice pšenice?

Feng shui u sebi čuva puno tajni koje omogućavaju da na najnevjerojatniji način privučemo određene stvari u naš život.

To može biti zdravlje, ljubav, uspjeh ili novac. Danas ćemo vam reći o još jednoj neobičnoj metodi povećanja financija. Kako privući novac koristeći sadnice pšenice? Kao što znate, istočna doktrina vode i vjetra odjednom imenuje nekoliko biljaka koje mogu privući materijalnu dobrobit u kuću. Svima je dobro poznato stablo novca. Međutim, oni su daleko od jedinstvene vrste. Pored uzgoja i brige o sobnim biljkama, u Feng Shui-u postoji još jedan malo poznati način prikupljanja novca - to je klijanje zrna ili sjemenki. Na primjer, razgovarajmo o tome kako koristiti pšenicu u te svrhe, jer je ona istinski simbol plodnosti i bogatstva.

Da biste uzgajali posebne sadnice, prvo morate pripremiti mali tanjur, na njega sipati nekoliko novčića i prekriti ih šakom pšenice. Vrlo je važno razmisliti koliko novca očekujete da dobijete i zašto vam je potreban. Zatim sipajte malo tople vode na tanjur i pšenicu prekrijte tankim slojem gaze. Vodu je potrebno svakodnevno dodavati kako se zrno ne bi osušilo. Ali ne bi trebalo biti previše vode. U suprotnom, počet će plivati u vodi i trunju. Ako je sve obavljeno pravilno, kad se pojave prve sadnice pšenice, vaš novčanik treba napuniti malom količinom novca.

Tko treba koristiti ovu metodu?

Ova metoda prikupljanja novca je dobra za one koji žele brzo dobiti malu količinu financija za neke važne svrhe. Ako je stvar hitna, umjesto pšenice uvijek možete uzeti sjemenke suncokreta. Izrastu za 2-3 dana, što znači da će novac brže "dolaziti". Ako, naprotiv, želite „prikupiti“ ozbiljan kapital, treba obratiti pažnju na sjeme koje klija vrlo sporo (na primjer, urme). Treba ih posaditi u saksiju sa zemljom, a da pri tome ne zaborave da zakopate nekoliko novčića. Za tako dugotrajne sadnice morat ćete paziti mnogo duže od prethodnih, ali rezultat će u ovom slučaju biti mnogo uočljiviji.

Na kraju želimo napomenuti da nije važno koji način privlačenja financijskog blagostanja ste izabrali, glavna stvar je da vjerujete u ono što radite.

Ako sumnjate u moć Feng Shuija i dovodite u pitanje svoje postupke, najvjerojatnije novac neće doći do vas. Stoga, prije nego što započnete bilo koji ritual, pokušajte se koncentrirati zašto vam je, zapravo, sve ovo trebalo.

M.L.

dolio.ru

 
Pročitaj sljedeći tekst: FENG SHUI I ORHIDEJA
 
BILJKE ZA KUPAONICU PREMA FENG SHUIJU

BILJKE ZA KUPAONICU PREMA FENG SHUIJU

Nepotrebno je reći da chi energija prisutna u kupaonici nije ona koju želite koristiti za prizivanje dobre energije.

BLAGDANSKI DOM PO FENG SHUIJU

BLAGDANSKI DOM PO FENG SHUIJU

Kako se bliži Nova godina, možda ćete se sjetiti da ste prošle godine razmišljali o donošenju novogodišnjih rezolucija.

SPAVAJTE SA KUTIJOM ISPOD KREVETA

SPAVAJTE SA KUTIJOM ISPOD KREVETA

Jednostavan Feng shui trik može vam pomoći da ispunite svoje najdublje i nesvjesne želje.

FENG SHUI I ORHIDEJA

FENG SHUI I ORHIDEJA

Budući da je cvijet snažnog mirisa, simbolika orhideje obično se pripisuje slatkoj aromi koju ovaj cvijet ispušta u zrak.

FENG SHUI SAVJETI ZA JESEN

FENG SHUI SAVJETI ZA JESEN

Cilj prilagođavanja feng shuija je da vaše unutrašnje "ja" uravnotežite sa prirodnim svjetom oko vas.

ŽALFIJA I ENERGETSKO POSPREMANJE DOMA

ŽALFIJA I ENERGETSKO POSPREMANJE DOMA

Dom je mjesto gdje se osjećamo sigurno i ušuškano, tako da ne čudi što se upravo kod kuće oslobađamo gomile nakupljene loše energije tokom dana...

DELFIN ZA HARMONIJU I USPJEH PO FENG SHUIJU

DELFIN ZA HARMONIJU I USPJEH PO FENG SHUIJU

Samo na spomen riječi delfin, zamišljamo sliku delfina koji se sretno igra sa šarenom loptom.

POSPREMITE VAŠU KUĆNU KNJIŽNICU

POSPREMITE VAŠU KUĆNU KNJIŽNICU

Sa razvojem digitalnih medija i e-knjiga, mnogi ljudi ponovo procjenjuju svoje kućne biblioteke i kupuju digitalne verzije omiljenih knjiga.

X