FENG SHUI

FENG SHUI I DEKORACIJA ZIDA

Dekoracija zida u duhu feng šuija

Ukoliko ste odlučili dekorirati zidove prateći principe feng shuija, trebali biste imati u vidu da isključivo vi osobno stvarate energiju u svakoj prostoriji.

U feng shuiju zidovi i njihov raspored imaju važnu ulogu u prostoru. Ukoliko su dobro pozicionirani, kreirajte dobru energiju u sobi. Vrijedi i obrnuto - ukoliko se zidovi ne nalaze na pravom mjestu blokirat će se protok energije. Ovo će se odraziti i na vaš život u kojem će se također pojaviti blokade.

Svaka prostorija ima više zidova i njihova dekoracija može predstavljati pravi izazov, kako kod kuće, tako i u uredu. Znači li to da treba srušiti svaki suvišan zid i na taj način osloboditi energiju? Naravno da ne. Postoje razni načini na koje se kreira dobra energija koji pritom ne podrazumijevaju demoliranje pola prostora. U sljedećem tekstu pročitat ćete nekoliko savjeta kako ukrasiti zidove sukladno pravilima feng shuija:

Zid u spavaćoj sobi

Zid u spavaćoj sobi

Svaki detalj u spavaćoj sobi utječe na vašu privatnost i raspoloženje, pa tako i zid. Zbog toga bi trebalo biti naročito pažljivi prilikom izbora dekoracija. Izbjegavajte depresivne boje i tužne slike ili murale. Birajte veseo dizajn, kako bi vas nakon napornog dana na poslu, u spavaćoj sobi dočekala vedra atmosfera.

Zid naspram ulaznih vrata

Zid naspram ulaznih vrata

Prva stvar koju ugledate kada uđete u vaš dom jeste zid naspram ulaznih vrata. Dekor na ovom zidu trebao bi emitirati smirujuću energiju, kako bi se od trenutka ulaska osjetili ugodno i opušteno. Poput zida u spavaćoj sobi, na ovaj zid također možete okačiti mural ili neki poster. Jedino što treba izbjegavati jesu ogledala.

Zid ispred radnog mesta

Zid ispred radnog mjesta

Zid ispred radnog mjesta savršena je pozadina za postavljanje vaših postignuća (poput diplome) ili materijala neophodnog za rad. Ovdje možete okačiti i slike destinacija koje žarko želite posjetiti. Pomisao na savršen godišnji odmor poslužit vam kao motivacija da savladate osobito težak zadatak. Dobra ideja jesu i uokvirene slike obitelji, jer malo stvari može nam popraviti raspoloženje kao pogled na naše najmilije.

T.R.

 

 
Pročitaj sljedeći tekst: ČAROBNI TERARIJUMI OD VINSKIH ČAŠA
 
PRIVUCITE SREĆU FENG SHUI UKRASIMA

PRIVUCITE SREĆU FENG SHUI UKRASIMA

Kako bi se obiteljski dom ispunio pozitivnom energijom, nije vam potrebna nikakva grandiozna redekoracija...

6 VRSTA LJUBAVI PREMA FENG SHUIJU

6 VRSTA LJUBAVI PREMA FENG SHUIJU

Poznato nam je da postoji dosta vrsta ljubavi...

IZABERITE KUĆU SA DOBRIM FENG SHUIJEM

IZABERITE KUĆU SA DOBRIM FENG SHUIJEM

Mnogi od najvažnijih momenata u čovjekovom životu dešavaju se upravo u njegovom obiteljskom okruženju...

FENG SHUI SAVJETI ZA MALE STANOVE

FENG SHUI SAVJETI ZA MALE STANOVE

Život u malom prostoru ne mora značiti žrtvovanje na dizajnerskom planu i po pitanju stila, tako je makar, onda kada se pridržavamo feng shui principa...

PREMA PRAVILIMA FENG SHUIA UREĐEN UMJETNIČKI STUDIO

PREMA PRAVILIMA FENG SHUIA UREĐEN UMJETNIČKI STUDIO

Kao i prilikom učinkovitog dekoriranja obiteljskog doma ili ureda, načela feng shuija mogu se primijeniti i na uređenje studija namijenjenog umjetnosti...

FENG SHUI TRIKOVI ZA REDEKORACIJU INTERIJERA

FENG SHUI TRIKOVI ZA REDEKORACIJU INTERIJERA

Za uređivanje interijer po načelima feng shuija, često nije potrebno uložiti mnogo novca...

FENG SHUI SAVJETI ZA OBLAČENJE

FENG SHUI SAVJETI ZA OBLAČENJE

Feng šui principi za uređenje interijera i eksterijera obiteljskog doma ili ureda, mogu se primijeniti i na odijevanje...

ČAROBNI TERARIJUMI OD VINSKIH ČAŠA

ČAROBNI TERARIJUMI OD VINSKIH ČAŠA

Vjerojatno u svom domu imate veliki broj čaša za vino, konjak, šampanjac i druga pića ...

X