DEKOR

ZANIMLJIVA IGRA OGLEDALA

Nevjerojatno igra-ogledala.jpg

Abimis je ponovno potvrdio svoj značajni međunarodni put rasta, surađujući s arhitektonskim studijom Bonetti Kozersk u New Yorku.

Ustvari, ova talijanska tvrtka odabrana je za obnovu prestižnog stana na trideset devetom katu nebodera u srcu New Yorka, uz čuvenu Petu aveniju na Manhattanu.

Ovaj je dom nevjerojatno sofisticiran, sve do posljednjih detalja: od njegova izgleda do izbora ikoničnog namještaja i originalnih predmeta suvremene umjetnosti. Zajedno s Abimisom, arhitekti su dizajnirali malu kuhinju Ego, što je očaravajuće: isto je zapravo ogledalo u kojem svjetlost stvara nevjerojatan vizualni efekt.

Iako je stvorena u malom prostoru, ova je kuhinja izuzetno funkcionalna. Ad hoc dizajn i Abimisove vještine ponovno su omogućile da se sve prednosti profesionalne kuhinje donesu u maleno kućno okruženje. Posebna, zrcalno polirana završna obrada od nehrđajućeg čelika stvara refleksije i fascinantan učinak, što ovu kuhinju čini pravim draguljem.

Svakako stvara vizualni i scenski efekt visokog učinka i demonstrira visoku razinu majstorstva koju jamči Abimis: brojni uređaji vješto su ugrađeni u kuhinjske jedinice, savršeno skriveni iza vrata koja su u potpunosti integrirana u strukturu. Slijedom uputa iz studija Bonetti Kozerski bilo je moguće stvoriti i vinski podrum ispod pregrade u kojem bi se mogle čuvati čaše i pribor.

Tvrtka je ponovno posvetila svom kupcu svu pažnju u svim fazama projekta, od dizajna do ugradnje, proučavanja ad hoc rješenja i dolaska na mjesto zavarivanja kuhinjskih jedinica izravno u stanu, nakon što ga je nježno odvezla na svoje odredište. Abimis je još jednom donio talijansko znanje u Ameriku, pokazavši se kao izvanredan ambasador kvalitete Made in Italy u svijetu.

 
Pročitaj sljedeći tekst: NEODOLJIVI UKRASI I IGRAČKE
 
UMJETNIČKA OBRADA STAKLA

UMJETNIČKA OBRADA STAKLA

Gotovo stotinu godina obnavlja vrhunsko umijeće iz generacije u generaciju što je omogućilo VENINI-u da prikaže svoje kolekcije Art Glass...

KAKO DEKORIRATI SOBU SMEĐIH ZIDOVA

KAKO DEKORIRATI SOBU SMEĐIH ZIDOVA

Ako volite zemljane boje, onda je brao prirodno najbolji izbor za vas.

NEODOLJIVI UKRASI I IGRAČKE

NEODOLJIVI UKRASI I IGRAČKE

Moskovska kazališna umjetnica Nastasya Shuljak odrasla je u prirodi, u blizini mora i šuma, uživajući u svim svojim blagodatima.

VINIL PODOVI SE VRAĆAJU

VINIL PODOVI SE VRAĆAJU

Najbrži i najekonomičniji način da u potpunosti promijenite izgled sobe.

25 + IDEJA - SVIJETLI JASTUCI

25 + IDEJA - SVIJETLI JASTUCI

Dekorativni jastuci se mogu brzo transformirati bilo koji interijer - ovo je sjajna opcija ako još niste spremni za radikalne promjene.

TRENDOVI U SVIJETU DEKORA

TRENDOVI U SVIJETU DEKORA

Volimo da predviđamo trendove!

TAPETE MADISON AND GROW

TAPETE MADISON AND GROW

Sve tapete Madison & Grow izrađene su sa najvećom pažnjom i ekološki su prihvatljive.

VUNENE PROSTIRKE TRIBAL-POP

VUNENE PROSTIRKE TRIBAL-POP

Floor Story predstavlja novu kolekciju prostirki koju je dizajnirala francuska umjetnica Kamila Valala, poznata po ironičnim instalacijama.

X