DEKOR

TRENDOVI KOJE TREBA IZBJEGAVATI

5-ukrasni trendovi-to-biti-izbegavati.jpg

 

Kad želite ukrasiti svoj interijer, vjerojatno se pitate što je trenutno u trendu i moderno. Ovog puta nećemo se fokusirati na ono što je u pitanju , već samo na ono što više nije.

Bilo da obnavljate svoj dom od poda do stropa ili samo želite malu promjenu koja će upotpuniti izgled vaše dnevne sobe ili kuhinje, još uvijek morate slijediti neka pravila. Kako je Pantone ove godine proglasio kraljevskom plavom godinom, koja bi se definitivno trebala naći u vašem domu, sljedećih pet trendova više ne bi trebalo biti:

Edison žarulje

Ove žarulje stekle su veliku popularnost u 2015. Možete ih vidjeti u mnogim kafićima i restoranima, ali i na trijemovima i terasama domova. Ipak, sada je vrijeme da ih pozdravimo.

Ružičasta boja

Boja koja već desetljećima ukrašava interijer ... eto, sada je vrijeme da je ostavite na stranu i isprobate kraljevsko plavu ili neku drugu nijansu.

Potpuno bijela kuhinja

Bijeli, ultra čist izgled kuhinje više nije u modi. Trebali biste se prebaciti na malo topliju nijansu i dodati malo zelenila, pogotovo sada prije početka proljeća.

Neutralni tonovi

Slično kao i bijele kuhinje, također biste trebali zaboraviti na neutralne tonove u dekoru ostatka interijera. Slobodno unesite malo boje u svoj dom!

Umjetnost riječi

Motivacijske poruke, pisani tekstovi na zidu, neonski natpisi i slično lijepo su ukrašavanje, ali sada potpuno izvan trenda. Možete pronaći neke radove za njih ili stvoriti nešto po svojoj osobnoj vrijednosti.

S.B.

Foto: Decoholic.org/Pinterest

 
Pročitaj sljedeći tekst: STVARI KOJE IMAJU LOŠU ENERGIJU
 
MRAMORNI IZGLED KOLEKCIJE

MRAMORNI IZGLED KOLEKCIJE

U najnovijoj kolekciji Roberto Cavalli Home predstavljen je novi izgled mramora, oniksa, kao i nove posebne tehnike izrade.

STVARI KOJE IMAJU LOŠU ENERGIJU

STVARI KOJE IMAJU LOŠU ENERGIJU

Pri uređenju interijera trebali biste znati da neke stvari mogu pozitivno ili negativno utjecati na energiju kuće, a ta energija može utjecati na vaše raspoloženje.

SPOJ MEDITERANSKOG I RUSTIČNOG STILA

SPOJ MEDITERANSKOG I RUSTIČNOG STILA

Ako sanjate da živite na morskoj obali i onim malim bijelim i plavim drvenim kućama koje ste vidjeli na filmu, sada bi vam to mogao biti san...

DOM OFARBAJTE U PLAVO

DOM OFARBAJTE U PLAVO

Dok je Pantone proglašen kraljevskim plavom godinom, indigo je još jedna fenomenalna nijansa koju biste trebali istražiti.

IDEJE ZA KAMIN

IDEJE ZA KAMIN

Ne biste trebali ukrašavati prostor oko kamina samo za Novu godinu i slične blagdane. Jer to je jedan od uglova kuće koji možete ukrašavati na različite načine...

DEKORIRAJTE ZID, A DA NIJE OKVIR ZA SLIKE

DEKORIRAJTE ZID, A DA NIJE OKVIR ZA SLIKE

Da biste dodatno prilagodili interijer svog doma, jedan od najboljih načina za to je stil i ukrašavanje jednog zida u bilo kojoj sobi.

ORIGINALAN STALAK ZA VINO

ORIGINALAN STALAK ZA VINO

Wooden Wine Rack je srpska kompanija koja je dizajnirala ovaj inovativni koncept regala za vinske boce ...

ROZE I SIVE SPAVAĆE SOBE

ROZE I SIVE SPAVAĆE SOBE

Neočekivana kombinacija koju dizajneri interijera vole ružičasta i siva.

X