DEKOR

OPLEMENITE PODOVE U DOMU

OPLEMENITE PODOVE U DOMU
OPLEMENITE PODOVE U DOMU
OPLEMENITE PODOVE U DOMU
OPLEMENITE PODOVE U DOMU

Uz ljubav i njegu odabranih prostirki, pružaju moderan životni prostor s potrebnom dozom šarma i umjerenosti.

Bez njih gotovo da i nema primjera ugodnosti u suvremenim domovima koji sve više teže minimalističkim uređenjima. Često izostavljeni iz unutrašnjosti zbog ljepote poda u obliku parketa ili laminata, odnosno tepiha, na suptilan način daju dodir topline jednom ambijentu, istodobno ukazujući na osobni ukus vlasnika.

Ako ove sezone razmišljate o preoblikovanju vašeg interijera, predlažemo da provjerite novo ime specifično za Nomad, koje je dio kolekcije Carpet Edition. Inspirirani drevnom berberskom i marokanskom kulturom, ovi tepisi zaista oplemenjuju interijer, pružajući mu savršenu harmoniju.

Zanimljivi ćilimi na vrlo originalan način evociraju dug put integriranja mediteranske i orijentalne kulture. S jedne strane vjerno prikazuju povijest i nomadsko stanovništvo sjeverne Afrike, s druge, odajući mudrost i vještinu indijskih obrtnika.

Njihova vrijednost posebno je naglašena činjenicom da je svaki pojedinačno ručno izrađen u Indiji, zbog čega oni nose sa sobom osobni pečat obrtnika koji na njima radi. Gotovo je suvišno naglasiti da je svaki proizvod priča po sebi, individualna i jedinstvena. Dvije slične, ali ne dvije potpuno iste.

U novoj kolekciji Nomad postoje tri opcije prostirki - Atlas koji je po svom izgledu uvelike povezan s drevnom marokanskom kulturom, a proizveden je u različitim varijacijama vune, bambusa i pamuka, s geometrijskim uzorcima i naglašenim plavim, sivim i zlatnim tonovima; Član koji svojim linearnim uzorcima nastoji istinski oplemeniti moderan dom, nadahnuvši simbolom berberskih klanova, ilustrirajući ljudsku i prirodnu sferu; i na kraju Duna, koja savršeno nadopunjuje cjelokupnu kolekciju, a karakteriziraju je dulja vlakna vune i pamuka, asocirajući nas na vjetar koji se igra s pijeskom u pustinji i stvara dine.

Idealni za mediteranski, suvremeni, eklektični i moderni interijer, ovi tepisi jedan su od najlakših načina za promjenu cjelokupnog ambijenta jednog prostora, pružajući vam mogućnost igranja bojama, bojama, uzorcima i materijalima.

Ž.J.

 
Pročitaj sljedeći tekst: PROSTOR INSPIRIRAN MOREM
 
DOM KOJIM DOMINIRAJU KONTRASTI  INSPIRIRANI ELEKTRO MUZIKOM

DOM KOJIM DOMINIRAJU KONTRASTI INSPIRIRANI ELEKTRO MUZIKOM

Nema sumnje da glazba ostavlja snažan dojam na svakog od nas i dovoljno je nadahnjujuća da nas odvede u podređivanje svog doma.

BIJELO CRNE SPAVAĆE SOBE

BIJELO CRNE SPAVAĆE SOBE

Umorni ste od svih tih neutralnih tonova?

JEDNOSTAVNE IDEJE ZA UREĐENJE BALKONA

JEDNOSTAVNE IDEJE ZA UREĐENJE BALKONA

Proljeće nam se već gubi na vidiku, a na samom pragu leta čeznemo sve više za tim da vreme provodimo u prirodi.

VAZA INSPIRIRANA MORSKIM VALOVIMA

VAZA INSPIRIRANA MORSKIM VALOVIMA

Ako ste u potrazi za nečim što će zaista razbuditi vaše okruženje, onda su ove vaze kao stvorene za vas.

TAPETE INSPIRIRANE PRIRODOM

TAPETE INSPIRIRANE PRIRODOM

Postoji mnogo načina da se priroda uvede u suvremeni dom.

OGLEDALA OD METALA

OGLEDALA OD METALA

Ogledala nisu samo dekorativni elementi u prostoru.

ZIDNI MURALI ŠIROKE PRIMJENE

ZIDNI MURALI ŠIROKE PRIMJENE

Freske ili zidni freske predstavljaju vrstu umjetnosti koja se igra bojama na zidu.

UNESITE STARI SAT U INTERIJER

UNESITE STARI SAT U INTERIJER

Namještaj iz davnina nosi sa sobom određenu dozu šarma i elegancije.

X