DEKOR

MRAMORNI IZGLED KOLEKCIJE

Roberto-Cavalli-predstavlja novi-princip-mermera.jpg

 

U najnovijoj kolekciji Roberto Cavalli Home predstavljen je novi izgled mramora, oniksa, kao i nove posebne tehnike izrade.

Među zbirkama su posebno istaknute male tablice zvane Ragali , koje predstavljaju tipična obilježja firentinske renesanse, koja nosi naziv Scagliola . Bezvremenska ljepota kamena ogleda se i u blagovaonskim stolovima - Turkana .

Mramor je zasigurno materijal koji je trenutno jedan od glavnih trendova u uređenju interijera. Na kućama obično dominiraju bijeli i crni mramor, ali ove Roberto Cavalli kreacije su tu da vam omoguće da budete moderni, da imate mramor unutar svog doma, ali na potpuno inovativan i drugačiji način.

 
Pročitaj sljedeći tekst: TRENDOVI KOJE TREBA IZBJEGAVATI
 
TRENDOVI KOJE TREBA IZBJEGAVATI

TRENDOVI KOJE TREBA IZBJEGAVATI

Kad želite ukrasiti svoj interijer, vjerojatno se pitate što je trenutno u trendu i moderno. Ovog puta nećemo se fokusirati na ono što je u pitanju...

STVARI KOJE IMAJU LOŠU ENERGIJU

STVARI KOJE IMAJU LOŠU ENERGIJU

Pri uređenju interijera trebali biste znati da neke stvari mogu pozitivno ili negativno utjecati na energiju kuće, a ta energija može utjecati na vaše raspoloženje.

SPOJ MEDITERANSKOG I RUSTIČNOG STILA

SPOJ MEDITERANSKOG I RUSTIČNOG STILA

Ako sanjate da živite na morskoj obali i onim malim bijelim i plavim drvenim kućama koje ste vidjeli na filmu, sada bi vam to mogao biti san...

DOM OFARBAJTE U PLAVO

DOM OFARBAJTE U PLAVO

Dok je Pantone proglašen kraljevskim plavom godinom, indigo je još jedna fenomenalna nijansa koju biste trebali istražiti.

IDEJE ZA KAMIN

IDEJE ZA KAMIN

Ne biste trebali ukrašavati prostor oko kamina samo za Novu godinu i slične blagdane. Jer to je jedan od uglova kuće koji možete ukrašavati na različite načine...

DEKORIRAJTE ZID, A DA NIJE OKVIR ZA SLIKE

DEKORIRAJTE ZID, A DA NIJE OKVIR ZA SLIKE

Da biste dodatno prilagodili interijer svog doma, jedan od najboljih načina za to je stil i ukrašavanje jednog zida u bilo kojoj sobi.

ORIGINALAN STALAK ZA VINO

ORIGINALAN STALAK ZA VINO

Wooden Wine Rack je srpska kompanija koja je dizajnirala ovaj inovativni koncept regala za vinske boce ...

ROZE I SIVE SPAVAĆE SOBE

ROZE I SIVE SPAVAĆE SOBE

Neočekivana kombinacija koju dizajneri interijera vole ružičasta i siva.

X