DEKOR

INTERIJERI KOJI VIŠE NISU U TRENDU

3-dizajn interijera-od-ne-više-u-trendu.jpg

Zaglavili ste u lošoj vezi s trendovima koji vam ne pomažu da živite svoj život? Pa, krajnje je vrijeme da prekinete!

Upravo smo ušli u novo desetljeće i vrijeme je da otvorimo vrata, raščistimo sve i napravimo neke ozbiljne promjene. Stručnjaci za dizajn interijera širom svijeta govore nam koji su predmeti, boje i stilovi potpuno izvan trenda, a što vrijeme zaboraviti. Evo tri najveća primjera:

1. Milenijumska ružičasta

Je li ovo prekrasna nijansa ružičaste? Da. Barem, ako vam se ova boja uopće sviđa. Meka je, topla i ima neki poseban šarm, međutim, sada kada je 2020. godina, čini se da njeno vrijeme definitivno prolazi.

2. Geometrijski oblici

Oštre, geometrijske linije daju izvrstan vizualni utjecaj. No posljednjih smo godina vidjeli mnogo ovih oblika u dizajnu interijera i dekoru, tako da je krajnje vrijeme da prigrlimo neke malo drugačije uzorke i ispise.

3. Dominacija bijele

Sterilna bijela boja bila je popularna prethodnih godina, međutim, sada je ovaj stil došao do kraja. Koliko god izgledalo sofisticirano i elegantno, trebali biste izbjegavati ovaj nekadašnji trend.

SB

Foto: Dornob.com

 
Pročitaj sljedeći tekst: ZANIMLJIV IZGLED STEPENICA
 
MRAMORNI IZGLED KOLEKCIJE

MRAMORNI IZGLED KOLEKCIJE

U najnovijoj kolekciji Roberto Cavalli Home predstavljen je novi izgled mramora, oniksa, kao i nove posebne tehnike izrade.

TRENDOVI KOJE TREBA IZBJEGAVATI

TRENDOVI KOJE TREBA IZBJEGAVATI

Kad želite ukrasiti svoj interijer, vjerojatno se pitate što je trenutno u trendu i moderno. Ovog puta nećemo se fokusirati na ono što je u pitanju...

STVARI KOJE IMAJU LOŠU ENERGIJU

STVARI KOJE IMAJU LOŠU ENERGIJU

Pri uređenju interijera trebali biste znati da neke stvari mogu pozitivno ili negativno utjecati na energiju kuće, a ta energija može utjecati na vaše raspoloženje.

SPOJ MEDITERANSKOG I RUSTIČNOG STILA

SPOJ MEDITERANSKOG I RUSTIČNOG STILA

Ako sanjate da živite na morskoj obali i onim malim bijelim i plavim drvenim kućama koje ste vidjeli na filmu, sada bi vam to mogao biti san...

DOM OFARBAJTE U PLAVO

DOM OFARBAJTE U PLAVO

Dok je Pantone proglašen kraljevskim plavom godinom, indigo je još jedna fenomenalna nijansa koju biste trebali istražiti.

IDEJE ZA KAMIN

IDEJE ZA KAMIN

Ne biste trebali ukrašavati prostor oko kamina samo za Novu godinu i slične blagdane. Jer to je jedan od uglova kuće koji možete ukrašavati na različite načine...

DEKORIRAJTE ZID, A DA NIJE OKVIR ZA SLIKE

DEKORIRAJTE ZID, A DA NIJE OKVIR ZA SLIKE

Da biste dodatno prilagodili interijer svog doma, jedan od najboljih načina za to je stil i ukrašavanje jednog zida u bilo kojoj sobi.

ORIGINALAN STALAK ZA VINO

ORIGINALAN STALAK ZA VINO

Wooden Wine Rack je srpska kompanija koja je dizajnirala ovaj inovativni koncept regala za vinske boce ...

X